- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.881
Teşekkürler canımZehra ve Hilal'i de tebrik ederim ama ufak bir uyarıyla: Düşük kalori alımı ve spor konusunda dikkatli gitmek lazım. Vücut kas yakar, bol kilo kaybı olur. Normal kaloriye geçtiğinizde kaslar hızla yenilenir. Kilo eski yerine gelir. Kilonuza göre fazla kilo kaybı iyi değildir. Yağ yakmak için gerçek anlamda beslenmek gerek. Metabolizma düşük kaloriye alışırsa çok yavaşlar. Tembelleşir.
Gidici
Gecmis olsun , agzindan yel alsinGidici
Dinlenmen lazım sıcaklarda hem tarla hem uykusuzlukGidici
İyiyim canım şimdi birşeyler yicem
Gecmis olsun , agzindan yel alsinniye öyle diyorsun abla
Bugun biraz sıcak biraz uykusuzluk ve yorgunluk hepsi üstüste geldiDinlenmen lazım sıcaklarda hem tarla hem uykusuzluk
İyi bari dikkat canısııİyiyim canım şimdi birşeyler yicem
Uyu biraz dinlenırsın bmmde kafam agrıyor vlla ablaBugun biraz sıcak biraz uykusuzluk ve yorgunluk hepsi üstüste geldi
Normalde tansiyonum benim düşüktür 8 9 simdi 14 olmusUyu biraz dinlenırsın bmmde kafam agrıyor vlla abla
Ensene biraz soğuk bişey koysan biraz iyi gelirNormalde tansiyonum benim düşüktür 8 9 simdi 14 olmus
Çok yükselmiş ya çok iş yaptınız ya da tuzu abarttınız ,uzanın dinlenin bi süre normale gelene kadar hem kalbe hem damarlara zararlı ,geçmiş olsunNormalde tansiyonum benim düşüktür 8 9 simdi 14 olmus
Dinlen Canim ama caip sıcak var ki gundurBugun biraz sıcak biraz uykusuzluk ve yorgunluk hepsi üstüste geldi
İyi bari dikkat canısıı
Tarla ne tarlası aabaDinlenmen lazım sıcaklarda hem tarla hem uykusuzluk
Tuzlu cok yemem ben canim ya,yorgunluk belkide hic cikmaz benim tansiyonumÇok yükselmiş ya çok iş yaptınız ya da tuzu abarttınız ,uzanın dinlenin bi süre normale gelene kadar hem kalbe hem damarlara zararlı ,geçmiş olsun
Canim biz incir topluyoruz 100 agac hirgun 100 agac birgun böldukTarla ne tarlası aaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?