- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.481
Biri tutsun şu kadını ülkede su sıkıntısı varValla canım bıraksalar 10litre içerim. Ama zararlı fazlası biliyorum.o yüzden sabahtan şişelere şu dolduruyorum ölçülü içmek için.
Ayy benimde bazen yapıyor naletBenimde bugün kıçım yer görmedi. Şimdide eşşek kadar kız anne beni sallasana diyerekten ayakkarıma yatdı
Biri tutsun şu kadını ülkede su sıkıntısı var
Çiş meselesini nasıl yapıyosun
Sularimiz kuruyor evet haklısınBiri tutsun şu kadını ülkede su sıkıntısı var
Çiş meselesini nasıl yapıyosun
BencedeSebebi Orjinalanne bence
Bizim ölçüykeÖlçülü 5litremi ahey ahey
Şu bebeye nalet demesene yaaAyy benimde bazen yapıyor nalet
Burdayım tam yaziyodum telefonum çaldı açtım bir saattir konuştumN
E
R
D
E
S
I
N
I
Zzzzzzzzz
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah kavurmalı omlett
Domates salatalık
Zeytin
Peynir
Ara
Bir kase yoğurt
Akşam
Sulu köfte
Cacık
E Elif_Eylul
5 bin adım
M MissHayaLet
Korkunun gözünü sevem benKizzlaaarrr naberlerbenim telim bozuk elimdeki de dandik bişi giremiyorum o yüzden beni unutmayın olur mu gerçi hiç soranim olmamış ama olsun listeden silmeyin beni daha verilecek kilom var hepinizi öpüyorum
Burdayım tam yaziyodum telefonum çaldı açtım bir saattir konuştumben napim şimdi namazı kıldım ahada yatıyorum hayırlı geceler gene geldim cii yaptım kaçıyorum
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsinKizzlaaarrr naberlerbenim telim bozuk elimdeki de dandik bişi giremiyorum o yüzden beni unutmayın olur mu gerçi hiç soranim olmamış ama olsun listeden silmeyin beni daha verilecek kilom var hepinizi öpüyorum
Iyi geceler canimBurdayım tam yaziyodum telefonum çaldı açtım bir saattir konuştumben napim şimdi namazı kıldım ahada yatıyorum hayırlı geceler gene geldim cii yaptım kaçıyorum
Bişey dicem kız yorgun bu senin fotonun altında yeşil bı adam varya o senin şuan aktif olduğunu mu belli ediyo filizde yok mesela sende var
Afiyet olsun canım22 Agustos
Öğle
2 dilim siyez unlu ekmek
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Akşam
1 kepce tavuklu tavuk suyu çorbası
1 kepce kuru fasulye
2 kasık tavuklu pilav
1 avuc çiğ karışık kuruyemiş
1 bardak patlamıs mısır
1 avuc cekirdek
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?