Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla canım bıraksalar 10litre içerim. Ama zararlı fazlası biliyorum. o yüzden sabahtan şişelere şu dolduruyorum ölçülü içmek için.
Biri tutsun şu kadını ülkede su sıkıntısı var
Çiş meselesini nasıl yapıyosun

N
E
R
D
E
S
I
N
I
Zzzzzzzzz
Burdayım tam yaziyodum telefonum çaldı açtım bir saattir konuştum ben napim şimdi namazı kıldım ahada yatıyorum hayırlı geceler gene geldim cii yaptım kaçıyorum

Kizzlaaarrr naberler benim telim bozuk elimdeki de dandik bişi giremiyorum o yüzden beni unutmayın olur mu gerçi hiç soranim olmamış ama olsun listeden silmeyin beni daha verilecek kilom var hepinizi öpüyorum
Korkunun gözünü sevem ben

Kizzlaaarrr naberler benim telim bozuk elimdeki de dandik bişi giremiyorum o yüzden beni unutmayın olur mu gerçi hiç soranim olmamış ama olsun listeden silmeyin beni daha verilecek kilom var hepinizi öpüyorum
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin
Çalısıyorsun ve telefofonun bozuk diye ugrayamiyorsun diye etiket yapmadim hic,gelirsen ugrarsin diye düşundüm

Burdayım tam yaziyodum telefonum çaldı açtım bir saattir konuştum ben napim şimdi namazı kıldım ahada yatıyorum hayırlı geceler gene geldim cii yaptım kaçıyorum
Iyi geceler canim

22 Agustos
Öğle
2 dilim siyez unlu ekmek
1 haşlama yumurta
1 kk peynir

Akşam
1 kepce tavuklu tavuk suyu çorbası
1 kepce kuru fasulye
2 kasık tavuklu pilav

1 avuc çiğ karışık kuruyemiş
1 bardak patlamıs mısır
1 avuc cekirdek

E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım
Bu hafta bom🕳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…