- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.861
Nicki simitlidüsler diye okudum24 yaşındayım 92.1 kiloyum boyum 169 Büyük hedefim 65 kg küçük hedefim 84 kg olmak.
Ay alemsiniz valla diyetin yan etkileri bu olsa gerekNicki simitlidüsler diye okudumhosgeldiniz devamli gelirseniz motive olursunuz. Azminiz gayretiniz daim olsun.
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Günaydınnn
Günaydın cümleten :)
Günaydın kızlar
Günaydınnnnnn
Günaaayyddıınn
Günaydın kızlarbişey soracam çocuklarıma tam buğday unundan pekmezli peynirli pankek yaptım bende yesem nolur ki
Günaydın hatunlar
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın
Hosgeldin canim aramiza24 yaşındayım 92.1 kiloyum boyum 169 Büyük hedefim 65 kg küçük hedefim 84 kg olmak.
HoşbuldumHosgeldin canim aramiza
Adım filiz 39 yasindayim,2seneyi gecik diyet topigindeyim,menu ve kilo bildirimlerinin listesini
Hazirlayıp kontrol.ediyorum,
Egerki devam ediceksen,menunu heraksam paylasmani ve aktif olmani rica edicem
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz
Tamam canimHoşbuldumAllah nasip ederse duzenli paylasim yapmayi isterim bende
Hosgeldın bol eksiler diliyorumHoşbuldumAllah nasip ederse duzenli paylasim yapmayi isterim bende
Abla eşimi beklıyorum eşyalar yatın gıdecek bnde bugün bıdaha üstten süpürüp silip gelıcemAamine basladinizmi tasinmaya
Tasimaci tuttunuzmu pekiAbla eşimi beklıyorum eşyalar yatın gıdecek bnde bugün bıdaha üstten süpürüp silip gelıcem
Aramıza hoşgeldin umarım kısa zamanda hedefine ulasirsinHoşbuldumAllah nasip ederse duzenli paylasim yapmayi isterim bende
Nerde beeeSabah 82 95 cıktım dıyom gormedın mı
Aman 72 dıyecektımSabah 82 95 cıktım dıyom gormedın mı
Eee güzel eksi görmüşsünAman 72 dıyecektım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?