Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallah bauagi vermissiniz azminiz iradeniz daim olsun. Ne kadar zamanda verdiniz acaba ?
Cok teşekkür ederim ama geri aldım malesef 10 kilosunu çok da iradeli değilmişim 1 sene de vermiştim 123 den 79 a düşmüştüm. Aslinda çalışmaya başladım o yüzden de aldım geri orda yok diyemedim gelene kahvaltılar yemekler derken demek evde olunca verebiliyor muşum dedim

Merhabalar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle yesil mercimekli salata 2 dilim karpuz
Akşam 1 kase kuru fasulye yoğurt biber turşusu
Su 3 lt
Adımlarım 11800
E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Eklentiler

• Screenshot_20220824-202603_FitPro.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 19
Yarın bakliyat yeme bak bugünden iyi yapmışsın son gün şişkinlik yapıyor tartıda sonuç iyi olmuyor

Yarın bakliyat yeme bak bugünden iyi yapmışsın son gün şişkinlik yapıyor tartıda sonuç iyi olmuyor
Doğru diyorsun valla dun den kalanı yedim tartilmayacaktim bugün meraktan bakim.dedim ben şok daha yarın yemem kesinlikle

Sok derken eksimi artımi
Valla artı kaptanim o kadar da dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyo anlamadım. Ama bence de bakliyat etkisi şaşırdı beni ondan oldu bugün yedim yarın a dikkat edeceğim inşallah

Valla artı kaptanim o kadar da dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyo anlamadım. Ama bence de bakliyat etkisi şaşırdı beni ondan oldu bugün yedim yarın a dikkat edeceğim inşallah
Protein agirlikli beslen haftada 1 bakliyat yap ozaman sişiriyorsa

Ticibo ney yavvv nerden almis hele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…