- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.141
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:00 1dilim kek 2 çatal patatesli yumurta kahve
17:00 1 ısırık Ülker çikolatalı gofret
18:30 2 parça tavuk incik salata 2 dilim ekmek ayran
Cok teşekkür ederim ama geri aldım malesef 10 kilosunu çok da iradeli değilmişimMasallah bauagi vermissinizazminiz iradeniz daim olsun. Ne kadar zamanda verdiniz acaba ?
Afiyet olsun canımMerhabalar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle yesil mercimekli salata 2 dilim karpuz
Akşam 1 kase kuru fasulye yoğurt biber turşusu
Su 3 lt
Adımlarım 11800
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Sagol canımAfiyet olsun canım
Yarın bakliyat yeme bak bugünden iyi yapmışsın son gün şişkinlik yapıyor tartıda sonuç iyi olmuyorMerhabalar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle yesil mercimekli salata 2 dilim karpuz
Akşam 1 kase kuru fasulye yoğurt biber turşusu
Su 3 lt
Adımlarım 11800
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Doğru diyorsun valla dun den kalanı yedim tartilmayacaktim bugün meraktan bakim.dedim ben şokYarın bakliyat yeme bak bugünden iyi yapmışsın son gün şişkinlik yapıyor tartıda sonuç iyi olmuyor
Sok derken eksimi artımiDoğru diyorsun valla dun den kalanı yedim tartilmayacaktim bugün meraktan bakim.dedim ben şokdaha yarın yemem kesinlikle
Valla artı kaptanim o kadar da dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyo anlamadım. Ama bence de bakliyat etkisi şaşırdı beni ondan oldu bugün yedim yarın a dikkat edeceğim inşallahSok derken eksimi artımi
Protein agirlikli beslen haftada 1 bakliyat yap ozaman sişiriyorsaValla artı kaptanim o kadar da dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyo anlamadım. Ama bence de bakliyat etkisi şaşırdı beni ondan oldu bugün yedim yarın a dikkat edeceğim inşallah
Tamam canımProtein agirlikli beslen haftada 1 bakliyat yap ozaman sişiriyorsa
İşlem tmm dırEn son kendimide yıkadım geldim
Yattımda ne oldu sanki mahallede kadınlar bir yerden sıpaları bir yandan uyutmadılar çıldırdım sinirden sizin en azından kendi çocuklarınız uyutmuyoBenim yerime de yat
Filiz oğlum filtre kahve almış ticibonun enfes bi kokusu varAyyy nescafeyle hoşbeş yedim
Ticibo ney yavvv nerden almis heleYattımda ne oldu sanki mahallede kadınlar bir yerden sıpaları bir yandan uyutmadılar çıldırdım sinirden sizin en azından kendi çocuklarınız uyutmuyo
Filiz oğlum filtre kahve almış ticibonun enfes bi kokusu var
NiyeEtraf bembeyaz oluyor
tchibo belki yoktur sızın orda bızım burda da hiç görmedim benTicibo ney yavvv nerden almis hele
Uyursa tabiEylul uyusun bende 9da yatayim
Yatış deseneAaa negüzel burda çişil çişil devam ediyor yarin belkide tarlaya gitmeyiz
Boşver devir kıçını yatEsim yok evimigötürüyor şimsekler cakıyooo oturdugum yerden kalkasım gelmiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?