- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.561
Aman Allahım gözlerime inanamıyorum :) kiloma ve hedefime çok yakın olduğundan seni takip ediyorum. Bravo
Evet canım aynı kilodayiz neredeyse sende çok iyi gidiyorsun ama bende seni takip ediyorumAman Allahım gözlerime inanamıyorum :) kiloma ve hedefime çok yakın olduğundan seni takip ediyorum. Bravo
En kısa zamanda araştıracağım o diyeti de :) hedefin hâlâ 65 mi :):)Evet canım aynı kilodayiz neredeyse sende çok iyi gidiyorsun ama bende seni takip ediyorumbelki gözünden kaçmıştır geçenlerde yazdım ben bir tembel öğrenciydim ki sorma bir kilo verip ertesi hafta iki kilo alanlardan yani ama yakınlarda karbonhidrat diyeti i keşfettim ondan sonra daha istikrarlı olmaya başladım kilo verme konusunda az kaçırınca da almıyorum en azından sabit kalıyorum tamı tamına uyamasamda karbon diyetine dikkat ettiğim zaman muhakkak veriyorum denemek işten olursa diye sık sık yaziyorum yazacağım da bolll bolll gitsin su kilolar
Tabikide gözümü diktim hemen yükseklere 63 e indirdim ,En kısa zamanda araştıracağım o diyeti de :) hedefin hâlâ 65 mi :):)
21 gün şekersiz beslenmeyi denemek istiyorum aslında. Ekmek normalde de sevmediğim için yemiyorum ama tatlı zayıf noktam. Bugün tartı sonrası için bile sufle yemeyi hayal ettimTabikide gözümü diktim hemen yükseklere 63 e indirdim ,bı 68 olsam yeter diyodum 65 uzaktı çünkü şimdi bı 63 olsam yeter diyorum
Aslında çok basit ve benim gibi eti sakatati seviyorsan hiç sorun olmuyor kacirsanda sıkıntı olmuyo inan kaptan duymasınEn kısa zamanda araştıracağım o diyeti de :) hedefin hâlâ 65 mi :):)
Yee21 gün şekersiz beslenmeyi denemek istiyorum aslında. Ekmek normalde de sevmediğim için yemiyorum ama tatlı zayıf noktam. Bugün tartı sonrası için bile sufle yemeyi hayal ettim
Ben onlarda baktimda cesaret edemedim ne bileyim ben biraz strese giriyorum şekersiz gün say yeme falan21 gün şekersiz beslenmeyi denemek istiyorum aslında. Ekmek normalde de sevmediğim için yemiyorum ama tatlı zayıf noktam. Bugün tartı sonrası için bile sufle yemeyi hayal ettim
Günaydın Hayırlı Cumalar
Gunaydinn hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalarGümaydın, booll eksiler
Teşekkür ettim kaptanım günaydınAfiyet olsun canım
Ben yine seni ortak olarak göreyim en iyisiBen onlarda baktimda cesaret edemedim ne bileyim ben biraz strese giriyorum şekersiz gün say yeme falansırf karbonlu besledigim gün oldu geçen hafta ama sadece 600 gram almıştım o hafta seni le ortaktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?