- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.981
Vallaha baban bile ağlar çok iyi anlıyorum çünkü tarla işi güneşin anlinda adamın ağzıni burnunu yamultuyo hiç bişey yapmadan sıcak haşat ediyo insaniAyy sorma anam ağlıyormu gülüyormu anlamadim
Soğuklar gelince de soğuk cokkk sogukkk napacuu sıcak daha iyi kim sobayı yakacak g.cimiz dönüyoraSICAKKKKKKKKKKKKKK. ÇOKKKK SICAKKKKKKKKKKK
Rabbim sağlık versinde çalışalim napalim para lazimVallaha baban bile ağlar çok iyi anlıyorum çünkü tarla işi güneşin anlinda adamın ağzıni burnunu yamultuyo hiç bişey yapmadan sıcak haşat ediyo insaniAllah sağlık versin koşuşturma biterse hastalanıriz dünya mesgalesi lazım kaptanım iyidir
Evet evet helede bu zamanda Allah güç kuvvet versin hem maddi hem maneviRabbim sağlık versinde çalışalim napalim para lazim
Soğuklar gelince de soğuk cokkk sogukkk napacuu sıcak daha iyi kim sobayı yakacak g.cimiz dönüyora
Öyle demeee biz gece gündüz hepimiz bir sarilsakta isinamiyoruzAyyy soğuk olsun gündüz çocuklarima sarılırım gece kocama sarılırım
Klima alın eveeeee yaz devammmkeeeAyyy soğuk olsun gündüz çocuklarima sarılırım gece kocama sarılırım
Afiyet olsun canımHemen menümü yazayım ben
Yarın kaç çıkacağım bilemiyorum bu sabah 68.00 idim
Sabah kavurmalı omlet
Peynir
Ara 2 fındık
Ara
Bir kase yoğurt zencefil tarçın zerdeçal
Aaksam
4 tane tavuk but
Yarın bir kilo eksilir miyim acepE Elif_Eylul
Hemen menümü yazayım ben
Yarın kaç çıkacağım bilemiyorum bu sabah 68.00 idim
Sabah kavurmalı omlet
Peynir
Ara 2 fındık
Ara
Bir kase yoğurt zencefil tarçın zerdeçal
Aaksam
4 tane tavuk but
Yarın bir kilo eksilir miyim acepE Elif_Eylul
Bildiğin gibi
İnşallah inşallah inşallahAfiyet olsun canım
Yarin eksiyle başlayabilirsin
Amin kuzum sizde inşallah hepimize şifa olsun yediklerimiz bide kilo olmasın aminŞifa olsun canım
Kolay gelsin canimİyi pazarlar herkese ben de nöbetteyim bugün koşturuyoruz
Afiyet olsun canım
Anamın güzel sofraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?