- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.801
Birde yağmurdan sonrası var tabi dimi Allah kolaylık ve bereket versin inşallahYagmurdan çamurdu heryer saat 8de gittik,ama su gibi olduk,ayakkabilar oldu apartman topuk,yürünmüyor 3te eve geldik
Aynen gitmiş inşallah gökyüzü gibi mavi mavi durumları olur artikYorgun gitmis
Amin canimBirde yağmurdan sonrası var tabi dimi Allah kolaylık ve bereket versin inşallah
Heee olur olur mavi mavi masmavi gözleri boncuk maviAynen gitmiş inşallah gökyüzü gibi mavi mavi durumları olur artik
Git dinlen azıcık bende bebeme çorba yediriyorumHeee olur olur mavi mavi masmavi gözleri boncuk mavi
Ohh afiyet olsun bebeye,dinlencem kahvalti ediyoruz dahaGit dinlen azıcık bende bebeme çorba yediriyorum
Gelcem dedi mi yineAnama saydırdim resmen bugün tarlada,eylul delirtti
Afiyet olsun canımOhh afiyet olsun bebeye,dinlencem kahvalti ediyoruz daha
Dün ard arda ariyor acmadim keyfim yerine gelince actim yemek yiyoruz dedimGelcem dedi mi yine
Sagol canim benimAfiyet olsun canım
Ellerine sağlık canım bu kadar az sporla 3. Olmuşum demekki kimse yapmıyorBu hafta spor listesinde dereceye girenler @Gokyuzu_kadar 1350 puanlaolmuştur kendisini tebrik ederim
Spor listesi dereceleri 1. @Gokyuzu_kadar 1350 2. @Pandora27 1100 3. E English_teacherrr
400
Tuzlu olmuş mu
Bu ara yoğunum bende şu eylül ayı geçsin aktif olur herkes,kimisi ev taşiyor,kimisi tatilde,kimisi izin istediEllerine sağlık canım bu kadar az sporla 3. Olmuşum demekki kimse yapmıyor
Evet bu hafta kimse yoktu cuma spor listesi ve ek puanları guncellicem atarım burayaEllerine sağlık canım bu kadar az sporla 3. Olmuşum demekki kimse yapmıyor
Yooo ben birazda tuz attim ozaman tuzlu olduTuzlu olmuş muafiyet olsun canım
Allah seniYooo ben birazda tuz attim ozaman tuzlu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?