- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.761
Haftaya inşallah
İnanmıyorum.. InanamiyorumAlıştım kız aramiyom bile yemeği çoğu zaman
Ayyy bravoooAy ben söylemeden geçemeyeceğim. Tartıldım veeee 68.05 kilo çıktım. 1,5 kiloya yakın vermişim:) Yarın için çok sabırsızlanıyoruuum
Prostar letgodan aldim 4 5 defa binmisler tertemiz canımHayırlı olsun evde yürüyüş bandı olması güzel oluyorhangi marka aldın
İnan inan hatta şu an hastayım hiç bişey yemedim sabahtan beri 1 kupa türk kahvesi içtim o da cırcır olmuşumİnanmıyorum.. Inanamiyorumah ben krizler geciriyorum
Ayyy bravooo oyun kaç
Yorgun apla sen misin kız
Yorgun apla sen misin kız
17 Eylül evime dönüş
GünaydınGünaydın canım kızlar
1.70'im :)İnanmıyorum.. Inanamiyorumah ben krizler geciriyorum
Ayyy bravooo oyun kaç
tartıyı gördüğümde tüm tatlı isteğim bitti :) kesnlikle bana iyi gelen formülü buldum. Gel beraber devam edelim :)Günaydın
Günaydınamin
Günaydın
Çok sevindim bende pazartesiden sonra katılayım sana evlilik yıl dönümümüz hafta sonu kısa bir tatile gidiyorum pazartesi dönücem başlamayı düşünüyorum
Teşekkürler ederim gençleeeerCok güzel olmus kullanıcı adın hayırlı olsun
tartıyı gördüğümde tüm tatlı isteğim bitti :) kesnlikle bana iyi gelen formülü buldum. Gel beraber devam edelim :)
Hiç haberim yok dün konuşmadım canimM MissHayaLet annemden haber varmi gelmismi eve
Yok canım iyiyim çocuklar bu ara durmuyor dün ufaklık ablsinin gözüne çarpmış dünden beri şiş davul gibi görünürde birşey yok ama sanki hani yumruk atarsin şişer ya o derece. Doktora goturmedim bakacağım duruma birbirlerine zarar veriyorlar oyun oynuyoruz diyip
Dün bursa terminali çatısı çökmüşÇok degisik bir hava var nasıl gökgürültüsü şimsek biryere düstü sanirim sesle
Rabbim hayırlı bereketli yagmur versin
Yok canım iyiyim çocuklar bu ara durmuyor dün ufaklık ablsinin gözüne çarpmış dünden beri şiş davul gibi görünürde birşey yok ama sanki hani yumruk atarsin şişer ya o derece. Doktora goturmedim bakacağım duruma birbirlerine zarar veriyorlar oyun oynuyoruz diyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?