- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #106.021
Tamam canim
Manülerini düzenle derim,uykusuzluk,az yeme,stres kilo verimini tetikler,sabret biraz eksiler gelicekEki Görüntüle 3124780 artik pes etmek üzereyim vermiyorum üstüne aliyorum sanki, dün adimlarin cogu aksama kaldi onu yaptim sonra cocuklar hasta kizim ha bire uyandi. Vucudum bir tuhaf derse de gitmedim bu yuzden. Ama sanki olmayacak gibi. Bu cuma da kilo bildirip daha dahil olmayacagim. Dersime odaklanmam lazim. O kadar emek kilo olarak donuyor. Anlamis degilim. 2 gun tek ogun yaptim. Hala da kahvalti yapmadim . Ama giden degil aksine gelen oluyor. 68i bir turlu goremedim.
Artin cok degil cumaya halledersin canimBugün böyle geldim kaptanım E Elif_Eylul
Tamam canim
Aslinda yapan yapiyor onupts kilo bildiirmi yapıyoruz .resim zorunluluğu yok sadece
E Elif_Eylul acaba strandart mı getirsek kilo bildirimlerine öncesi sonrası ve fark şeklinde daha güzel olabilir
Dün yazdim görmedin sanırım,annem geliyomus binmis otobuse diye
Nasilsin canim
Bu hafta fırsat bulamadım ki yapymhımmm +200 spor ister :)
Pazartesi ye göre eksin cok guzelSimdid
He iyi bari yemek yedim çünkü
77.5 güncel kilom
Geçen hafta pazartesi 78.6
Tamam canim
Manülerini düzenle derim,uykusuzluk,az yeme,stres kilo verimini tetikler,sabret biraz eksiler gelicek
Artin cok degil cumaya halledersin canim
Tamam canim
Aslinda yapan yapiyor onu
Gecen hafta
Bu hafta
Fark diye ama
Nasilsin canim
Yok canım görmedimTamam canim
Manülerini düzenle derim,uykusuzluk,az yeme,stres kilo verimini tetikler,sabret biraz eksiler gelicek
Tamam canim
Gecen hafta
Bu hafta
Fark diye ama
Nasilsin canim
Gazoz aspirin yapKaptanim ben daha fazla bekliyorum serum alıp patates püresi yemekten bı hal oldum
Sen bir toparlada kendini gerisi gelir.Kaptanim ben daha fazla bekliyorum serum alıp patates püresi yemekten bı hal oldum
Güzel yaşları olsun canım kızının nice mutlu yıllara inşallahBende sabah kızlar okula gidince yürüyüşe çıktım. Erken saatte hedeflediğimiz adımı tamamlamayinca gece zorlanıyorum. Şimdiden 14 bin yaptım ama 20 bine çıkarmaya çalışacağım ins birde bugün bisiklet süreceğim yarım saat. Bugün kızımın doğum günü akşam onu hamburger yemeğe götüreceğiz bende Karnabahar haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yanımda götüreceğim. Bizimkiler hamburger yesin bende sebzelerimi
Düzenli menulerini ve kilo bildirimini bekliyorum canım
Nice guzel sağlıklı yaşlara iyki doğmus kızınBende sabah kızlar okula gidince yürüyüşe çıktım. Erken saatte hedeflediğimiz adımı tamamlamayinca gece zorlanıyorum. Şimdiden 14 bin yaptım ama 20 bine çıkarmaya çalışacağım ins birde bugün bisiklet süreceğim yarım saat. Bugün kızımın doğum günü akşam onu hamburger yemeğe götüreceğiz bende Karnabahar haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yanımda götüreceğim. Bizimkiler hamburger yesin bende sebzelerimi
Ödem atmak için mi yoksa cırcır durumum geçti bu sabah çok şükürGazoz aspirin yap
Sumak demle,bol bol.ıhlamur iç
Çok şükür bugün iyiyimSen bir toparlada kendini gerisi gelir.
Sumak ishali kesiyor canimÖdem atmak için mi yoksa cırcır durumum geçti bu sabah çok şükür
Çok teşekkür ederim kaptanım çok sagolunGüzel yaşları olsun canım kızının nice mutlu yıllara inşallah
Çok teşekkürler kaptanım çok sağolunDüzenli menulerini ve kilo bildirimini bekliyorum canım
Nice guzel sağlıklı yaşlara iyki doğmus kızın
Ay çok şükür canımÖdem atmak için mi yoksa cırcır durumum geçti bu sabah çok şükür
Reflor içtim enterogermina sonradan geldi aklıma ama şükür bittiPandora27 canim uzun süren ishalde Enterogermina içiriyordum ben çocuklara. Rotayı bile bununla atlatmistik. Bu kadar uzun surduyse birde bunumu denesen acaba. Eczaneden reçetesiz alinabiliyor
Valla miSumak ishali kesiyor canim
Nebilim bizim kesiyorValla mi
Yok kuzucum 17 Eylül falan ev dönüşüM Mavi Menekse kuzum döndünüz mü
İyiyim kaptanım şükür.hafta içi olunca bir rahatlıyorum sankiTamam canim
Tamam canim
Gecen hafta
Bu hafta
Fark diye ama
Nasilsin canim
Nice güzel yıllari olsun yavrununBende sabah kızlar okula gidince yürüyüşe çıktım. Erken saatte hedeflediğimiz adımı tamamlamayinca gece zorlanıyorum. Şimdiden 14 bin yaptım ama 20 bine çıkarmaya çalışacağım ins birde bugün bisiklet süreceğim yarım saat. Bugün kızımın doğum günü akşam onu hamburger yemeğe götüreceğiz bende Karnabahar haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yanımda götüreceğim. Bizimkiler hamburger yesin bende sebzelerimi
Daha var desene.kpss için erken döndünüz sandım. Başvurular başladıYok kuzucum 17 Eylül falan ev dönüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?