Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiler şükür bakalım ufak kızın okulundan watsap gurubu oluşturulmuş yarın toplantı var. Dün okul alışverişi yaptik bakalım açılsın da düzenimizi kuralim yavaş yavaş.
Bizim de oluşturuldu WhatsApp grubu bu sabah toplantı vardı yarın da çocuklarla okulu gezmeye gidicez sabahçıyız .Allah zihin açıklığı versin bütün öğrencilere

İyi maşallah
Cuma günü fazla gelcem diye korkirem
Bence pes etme kendine göre bir program oluştur illaki gidicek bak bende bir ileri 2 geri oluyorum sıkma canını vazgeçtiğinde kaybedersin unutma
İyi gidiyor kuzum hava biraz serin ama deniz orman çok güzel geldi kafa detoksu oldu

Söyle ki midem de bir sislik vardi o yuzden de yiyemedim biraz. Bisey midemi sisiriyor ama ney oldugunu bulamadim ya ekmek yada ekmegin mayasi. Istah olmayacak aclik hissetmeyecek sekilde hem de.
suspushanimcim sakin pes etme az yemek yemek bence yanlış bende aynısını yaptım. Ve sonradan normal beslenmeye geçince olduğu gibi geri aldım kiloyu. Oyuzden canını sıkma ve aç kalma
Bakalim bu sabah normal kahvalti yaptim. Bu hafta da o sekilde deneyecgim.
Devam edecegim, ama o kadar emek tartida gormeyince uzuluyorum. Ama kiyafetlerimde hissediyorum inceldigimi. Bakalim bu hafta daha farkli beslenecegim

Adıma devam mı yoksa yazayım mi
Yok kaptanım devam bugün inşallah hedefim en az 10 bin
Çok şükür bugün sabah iyi uyandım gece boyu da lavaboya çıkmadım şimdilik iyiyim çok şükür
İyi sevindim ya çok şükür
Doğa harikadır tabi ki iyi eğlenceler

Yok kaptanım devam bugün inşallah hedefim en az 10 bin

İyi sevindim ya çok şükür

Doğa harikadır tabi ki iyi eğlenceler
Tamam canım gün sonu yaptıklarını yaz böyle bölük bolcuk oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…