- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #106.681
Sen birde beni düşün
Ben yaparım ki çocuklar var dışarıda yorulmasinlar diye çıkamıyorum evde de civciv gibi arkamdan geliyorlar
Gözünü seveyim incir falan verme soluğu bende alırHeee hafta başına kadar bende olabilir hadi dua et incir var bende kalıyor
Kız valla tavuk gibi ben önden onlarda civciv gibi arkamdan takip ediyorlar canımı sıkıyorum yapamıyorumSen birde beni düşün
İnciri verin bana gelsinGözünü seveyim incir falan verme soluğu bende alıray Allah'ım karnım ağrıyor regl geliyor galiba
Tamamm
Yarabbim sen biliyorsun amin
Gözünü seveyim incir falan verme soluğu bende alıray Allah'ım karnım ağrıyor regl geliyor galiba
Kiz bizimkiler yatana kadar öyle olsa iyi gece de ben yatak odasına bir bakıyorum onlar da yatakta ben salonda onlar da salonda gece bitmeyen bir trafik var bizim evdeKız valla tavuk gibi ben önden onlarda civciv gibi arkamdan takip ediyorlar canımı sıkıyorum yapamıyorum
Rekabet de yapıyor zaten birbirimizi gazlar yürüyüş yaparızManyak
Tamam sana gelsinİnciri verin bana gelsin
Sesli güldüm vallahKiz bizimkiler yatana kadar öyle olsa iyi gece de ben yatak odasına bir bakıyorum onlar da yatakta ben salonda onlar da salonda gece bitmeyen bir trafik var bizim evde
O Enver kimse diyin ona getirsin teyzemiTamam sana gelsin
Kız hep dedim ya ismini susakÖyle mi adı Enver mi yeni öğrendim
Oooo başka alemlerdeydi o zamanlar herhaldeKız hep dedim ya ismini susak
Beni götünle anlayan çokOooo başka alemlerdeydi o zamanlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?