- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #106.641
Sağol cancağzımGeçmiş olsun kızlar
Kimseye karışmaya gelmiyorEşiyle sıkıntıları car bende karışmak istemiyorum 50 yaşına yaklaşmış insanlar ne yapıcaksam ben
Benim anamda benle konuşmuyo abimin yanına gitmedim diyeişimden izin alıp gidicekmişim
Yaaaa AllahımBugün sinirden başım çatlıyor sabahtan beri
Afiyet olsun canım7 Eylül menü
10.30 1 avuç balık kraker ,2 küçük fıstıklı kurabiye
13.00 1 tam ekmek arası tavuk döner ,ayran
15.20 1 küçük top dondurma
19.30 3 çatal tavuk döner et ,karpuz
Su 2 2,5 lt olur
E Elif_Eylul
Bütün ekmek galibaAfiyet olsun canım
Tam ekmek ne lan
Karışmam zaten bunlar 7 8 sene önce gene bozuştukar karıştık kaç senedir çenelerini dinledik birde kötü oldukKimseye karışmaya gelmiyor
Amannn uzak durKarışmam zaten bunlar 7 8 sene önce gene bozuştukar karıştık kaç senedir çenelerini dinledik birde kötü olduk
VallamiBütün ekmek galiba
Sorma çıldırıyorumYaaaa Allahım
Yok yok bu anneler hepsi kötü olsun istiyor benim anladığım kadarıylaKarışmam zaten bunlar 7 8 sene önce gene bozuştukar karıştık kaç senedir çenelerini dinledik birde kötü olduk
Ne bileyim kızVallami
Bende öyle düşünüyorum anam anlamak istemiyor kendisi bilirAmannn uzak dur
DeğildirVallami
Ben de huzursuz olcam o olcak ama anamın umrunda olmazYok yok bu anneler hepsi kötü olsun istiyor benim anladığım kadarıyla
Bizimki de olmayan şeyleri poposundan uydurur kendini bu duruma inandırır ama kişiye söylemez gider diğerine söylerBen de huzursuz olcam o olcak ama anamın umrunda olmaz
Simdi mahalleden zeynep aradi neden ariyor,simdiye kadar aramamis falan filanYok yok bu anneler hepsi kötü olsun istiyor benim anladığım kadarıyla
Eee ne olmuş aradiysa sonuçta senin cocukuk arkadaşınSimdi mahalleden zeynep aradi neden ariyor,simdiye kadar aramamis falan filan
Afiyet olsun canım
Tam ekmek ne lan
Bütün ekmek galiba
Vallami
Sakin olun kızlar o bildiğimiz büyük ekmeklerden değil dönerlik bildiğimiz klasik ekmekNe bileyim kız
Bana gelceklermis bende yogunum incirden sonra gelin dedim,konusurken neden simdi ariyor diyorEee ne olmuş aradiysa sonuçta senin cocukuk arkadaşın
Ben anlamamSakin olun kızlar o bildiğimiz büyük ekmeklerden değil dönerlik bildiğimiz klasik ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?