- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.221
Menü kontrolu cuma c.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b suspushanimcim ️ ️ ️ ️️ K Klassklasik ️ ️ ️ ️ @ozlemblc ️ ️ ️ ️ @Yine_yeni_yeniden ️ ️ ️ ️️ @Orjinalanne1 ️️ ️ ️ @kittenlove ️️ ️ ️️ ️️ @Gokyuzu_kadar ️ ️ ️️ ️️ Gurbettt42 ️ ️ ️ ️ @Eddaak ️ ️ ️ ️ Pandora27 ️ ️ ️ ️ @aminebusra ️
Menü kontrolu cuma C.m.t pazar p.zt Salı ç.r.b P.r.b suspushanimcim ️ @Orjinalanne1 ️ B BitterCikilata ️ Gurbettt42 ️ @Eddaak ️ @ozlemblc ️ Pandora27 ️ @aminebusra ️ @kittenlove ️ K Klassklasik ️ @Gokyuzu_kadar ️️ @Yine_yeni_yeniden ️
Bugün uyuruz okul yok dedim misafirlerim gelecek dün gece haber verdi kvBugün herkes erkenci hafta sonu olmasına rağmen
Kolay gelsin kuzumBugün uyuruz okul yok dedim misafirlerim gelecek dün gece haber verdi kv
Yapma ya son dk misafiri heBugün uyuruz okul yok dedim misafirlerim gelecek dün gece haber verdi kv
Sağol ablacımKolay gelsin kuzum
Gelicez dediler de hafta sonuna dek getireceklerini sanmiyordum, büyük ihtimalle kalacaklar yarında uyuyamicamYapma ya son dk misafiri he
Zaten okul olmayınca bebeler erken uyanır
Günaydın
Günaydın
Gunaydinnn
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydin kahvalti yapildi, giyinildi kusanildi, disari cikmaya hazirim.
Günaydın kızlar
Nasılsın cikilata
İyim şükür ablam, misafir bekliyorum.Nasılsın cikilata
BEnde iyiyim canim yeni geldikİyim şükür ablam, misafir bekliyorum.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?