- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.241
Bisey yapmadım abla yatılılar galiba yemek hazırlarım yeterBEnde iyiyim canim yeni geldik
Neler yaptin misafirlerine
Heee iyi ozaman ama yatili daha zor degilmiBisey yapmadım abla yatılılar galiba yemek hazırlarım yeter
Tatlı da yapabilirim ,yani yabancı değiller kv kp ondan yabancı olsalardı illaki yapardım biseyler
Günaydın canim,bari simit yemeyeydinGünaydınhastane yoğun o yüzden bakamadım bir türlü. Dün geve plansız bir şekilde dışarı çıktık dürüm yedim:) sabah da klasik klinik kahvaltımızda simit yedim. Allah affetsin
Cumartesi hastane çok kalabalık oluyor, öğlen yemeğe gidemem diye yedim:) iyi de olmuş yemeğe zaman bulamadım:)Günaydın canim,bari simit yemeyeydin
Cumartesi günü hastanede ne bok arar milletCumartesi hastane çok kalabalık oluyor, öğlen yemeğe gidemem diye yedim:) iyi de olmuş yemeğe zaman bulamadım:)
Bize gelenler daha çok özel sektör çalışanı, onlar da haftaiçi çalıştığı için haftasonu geliyor. 14:00de çıkıyorum ama koca güne bedel geçiyorCumartesi günü hastanede ne bok arar millet
Yani hafta sonu daha yogun olur tabikiBize gelenler daha çok özel sektör çalışanı, onlar da haftaiçi çalıştığı için haftasonu geliyor. 14:00de çıkıyorum ama koca güne bedel geçiyor
Evet kaptan beğeni attım görmedin miB BitterCikilata ugradinmi bugun
…. Yemeye mi haftasonu bi rahat bırakmıyorlarGelicez dediler de hafta sonuna dek getireceklerini sanmiyordum, büyük ihtimalle kalacaklar yarında uyuyamicam
Günaydın dememissin ama onu gördümEvet kaptan beğeni attım görmedin mi
Bugün Bizimde düğün var ye ekli akşam yemeği geç olacak
Kızların okul alışverişini yaptım şimdi girdim eve canimM MissHayaLet uğramamışsin
Günaydın dememissin ama onu gördüm
Sen eniyisi işte yapmaBi iş yapım dedim oğlanın yatağın ayağını kaldırım derken ayak tırnağımla elimi kestim Bnm gibinin başına anca gelir yarım saattir onla uğraşıyorum
O yetermi lanattım fırsat gelmedi ki
Iyi yapmissin biz dün trafikte kaldikKızların okul alışverişini yaptım şimdi girdim eve canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?