- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #107.981
Tamam

Eve geldim şimdi çamaşır attım yemek yapılacak oğlan tüm oyuncak dolabını yere dökmüştü onu toplayacağım hazır toplamisken bı de supururum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam
Ögretmenmisin yoksa cocugunmu basladi yeni okulaTamamama anca teneffüslerde uğrayabilirm okul yeni açıldı malum biraz koşturma var ve 2 gündür geçmeyen baş ağrısı çok zorluyor beni.
Eve geldim şimdi çamaşır attım yemek yapılacak oğlan tüm oyuncak dolabını yere dökmüştü onu toplayacağım hazır toplamisken bı de supururum
Geçmiş olsun canım
SağolunÇok şükür canım bende iyiyim kışlık hazırlıklarına yeni başladım
Bir şeyemi kırıldı acaba
Geçmiş olsun canım![]()
Yooo gelmedi
İyi gidiyor gün içinde işler bitti mi uyuyorum
Vallami ses yok bir arayim bakayim tripli hanimiYooo gelmedi![]()
Ooo bide uyuyosunİyi gidiyor gün içinde işler bitti mi uyuyorum![]()
He napimOoo bide uyuyosun
Aradım iyiymiş hanımzade,siz naptiniz dedi maf olduk saat 13.30da geldik dedimVallami ses yok bir arayim bakayim tripli hanimi
Kolay gelsinÇok şükür canım bende iyiyim kışlık hazırlıklarına yeni başladım
Bir şeyemi kırıldı acaba
Geçmiş olsun canım![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canımBerbat menümle geldi
10:00 1 dilim ekmek üzeri labne neltari
12:00 az krepli tavuk soda
17:30 pizza 3 dilim 2 tulumba
E Elif_Eylul
Saol canımAfiyet olsun canım
Negüzel iste cumaya bomba gibi geliyosun2 gündür rekor üstüne rekor oğlumu okula yürüyerek götürüp getiriyorum giderken de gelirken de yolu uzatarak eve gidiyorum pertim cikiyo![]()
Ay inşallah kaptanım valla bugün tam 1 saat yuruyus yapmış oldum daha bı de bebek arabasıyla gidip geliyorum çocuklar içindeyken ittirmesi daha zor oluyo ekstra efor harciyom. İnşallah 70 li rakamları görürüm artikNegüzel iste cumaya bomba gibi geliyosun![]()
Görürsün inşaAllah canım 8lerden kurtulmana az kaldiAy inşallah kaptanım valla bugün tam 1 saat yuruyus yapmış oldum daha bı de bebek arabasıyla gidip geliyorum çocuklar içindeyken ittirmesi daha zor oluyo ekstra efor harciyom. İnşallah 70 li rakamları görürüm artik
Afiyet olsun canımMenü bildirimi bugün erken fırsat buldum yazmaya
Kahvaltı iki yumurta
İki çatal muhlama
Bir iki lokma ekmek
Ara öğün bir tane küçük armut
Bir salkım üzüm
Akşam yemeği
Bir tane palamut
Bol salata
E Elif_Eylul