Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagolun. Öğretmenim oğlanı babanneye bırakıyorum sonra okula geçiyorum yeni gelen öğrenciler var onlarla velilerle ugrasiyoz biraz işte.
Sizin meslekler neydi okuyorum bazen ama sonra kim kimdi unutuyorum
Simdi anladim yogunlugunuzu,Allah kolaylik versin😘
Ben ev hanımıyım 39yasindayim,21yasinda kızim,16yasinda oğlum,4yasina gircek kızim var
Kk de yani bu sitede 3.sene olucak diyet topigindeyim,daha önce diyet takimlari vardi ordaydik,kapaninca günlükler acildi yani öyle

MHRS den hatirlatici kurabilirsiniz. Boş yer olduğunda haber veriyor. Eşim için öyle bulabilmistik
Onuda yaptım canim gelmedi uzun zamandir bosluk yok heralde,simdi gene iş birakma eylemi varmis 81 ilde

Girmisken menümü de yazayım
11 gibi 2 kuru kayısı az kraker
12 buçukta 2 yumurtadan omlet
Salatalık domates
Kucukt kase yoğurt
1dilim ekmekle az tahin pekmez
Azıcık kuruyemiş
5de 1 tabak kuru fasulte yemeği
Salata E Elif_Eylul sözünü dinledim salata yaptım
Yoğurt
Belki çocuk uyuyunca da kahve içerim

Girmisken menümü de yazayım
11 gibi 2 kuru kayısı az kraker
12 buçukta 2 yumurtadan omlet
Salatalık domates
Kucukt kase yoğurt
1dilim ekmekle az tahin pekmez
Azıcık kuruyemiş
5de 1 tabak kuru fasulte yemeği
Salata E Elif_Eylul sözünü dinledim salata yaptım
Yoğurt
Belki çocuk uyuyunca da kahve içerim
Afiyet olsun canım bencede iyi yapmışsın,salatayı bol tutabilirsin zarari olmaz,arada ben buzluga mercimek,nohut,fasulye haslayip atarim salata ustune iyi oluyor

Simdi anladim yogunlugunuzu,Allah kolaylik versin😘
Ben ev hanımıyım 39yasindayim,21yasinda kızim,16yasinda oğlum,4yasina gircek kızim var
Kk de yani bu sitede 3.sene olucak diyet topigindeyim,daha önce diyet takimlari vardi ordaydik,kapaninca günlükler acildi yani öyle
Sağolun 🥰 masallah buyutmussunz çocukları
Bende uzun zamandır kilo al ver yapıyorum ama takımlara hiç girmemistim. Bu kendime son şansım yoksa diyetisyene gideceğim

Sağolun 🥰 masallah buyutmussunz çocukları
Bende uzun zamandır kilo al ver yapıyorum ama takımlara hiç girmemistim. Bu kendime son şansım yoksa diyetisyene gideceğim
Sondan gelen kazandibi oldu🤭
Biz cok kisiyi mezun ettik,sorun şuki burda aktif olmayan kilo veremiyor,herkes haklı kendi çapında,bazen sıkılabiliyoruz diyet yapmaktan,dengelesek aslinda sorun kalmıcak,

Onuda yaptım canim gelmedi uzun zamandir bosluk yok heralde,simdi gene iş birakma eylemi varmis 81 ilde
Çok zor oldu artık doktorlara ulaşabilmek ya bekleyeksin ya özele gideceksin başka çare yok maalesef ☹️
İş bırakma ne zamanmış benimde 22sinde randevum vardı

Çok zor oldu artık doktorlara ulaşabilmek ya bekleyeksin ya özele gideceksin başka çare yok maalesef ☹️
İş bırakma ne zamanmış benimde 22sinde randevum vardı
15,16 eylulde olcakmis yayinlamislar

Sondan gelen kazandibi oldu🤭
Biz cok kisiyi mezun ettik,sorun şuki burda aktif olmayan kilo veremiyor,herkes haklı kendi çapında,bazen sıkılabiliyoruz diyet yapmaktan,dengelesek aslinda sorun kalmıcak,
Olsun eve neşe getirmistir 😍
Evet benim sıkıntım da devam ettiremiyorum. Abur cubura bağımlısiyim kesin bozuyorum. Onun için bana kizabilirsini ceza verebilirsiniz

Olsun eve neşe getirmistir 😍
Evet benim sıkıntım da devam ettiremiyorum. Abur cubura bağımlısiyim kesin bozuyorum. Onun için bana kizabilirsini ceza verebilirsiniz
Geldi geldi neşe geldi😶‍🌫️
Eski sistemde evet ceza veriyordum,menulere sert yorum yapiyordum baktim hepsi kaciyor :KK70:

Afiyet olsun canım bencede iyi yapmışsın,salatayı bol tutabilirsin zarari olmaz,arada ben buzluga mercimek,nohut,fasulye haslayip atarim salata ustune iyi oluyor
Genelde sebzeleri sevmem tek başıma da olunca pek aklıma gelmiyor salata yapmak. Bundan sonra menüye ekleyeceğim ama

Genelde sebzeleri sevmem tek başıma da olunca pek aklıma gelmiyor salata yapmak. Bundan sonra menüye ekleyeceğim ama
Salata baş tacı ya
Bn çok severim market pazarda yeşillik bölümünü görünce çıldırıyorum😂

Yemekle birlikte cig sebze mutlaka tüket lif ihtiyacini alirsin,istersen üstüne protien ekle yada yanina,Okulda zorlandığin bisey olursa burdan yazabilirsin,çözüm arariz

Dün tarlada traktör tekerlegi patladi,esim gitti şisirmeye kompresör buldu sisirdi falan,sonra gelince tarladan yaptirmaya götürdü
Geçmiş olsun dolunaydan mi nazardan mi bizim evde de sürekli biseyler kırılıyor bozuluyor. 2 süpürge 1 TV ve mutfağın musluğu bozuldu bı zamana kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X