- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.061
1 hafta felan var sanırım dahaSagol canim
Valla biz dolanaya mânaa buluyoruzda
Gecmiş olsun Rabbim beterinden saklasın hayırla bitirin işinizi inşallahBugünde traktörun ayakgazı var eylul onun üstüne bin kır yavas yavaş geldik,bugunde onu yaptirmaya gitti benimki,2gundür bakalim biseyler oluyor hayırlisı
Dolunay diyorum inanmıyorsunuzYok canim bisey yokta,bu 2gündür ne oluyorsa
Hepimiz öyleyiz ama bence 7lere düşünce evrim geciriceksinAy inşallah sıkmaya başladı artık bir ileri iki geri
Ben ev hanimiyim 8 yaş yawrum var 30 yas memnun olsum izmirdeyimSagolun. Öğretmenim oğlanı babanneye bırakıyorum sonra okula geçiyorum yeni gelen öğrenciler var onlarla velilerle ugrasiyoz biraz işte.
Sizin meslekler neydi okuyorum bazen ama sonra kim kimdi unutuyorum
Ahhh ben sana bir yeşillik adı vereyim. Arap saçı. Ama nasıl güzel ahhh canım çekti. Kabız oluyorsan lifli şeyler ye artık Bi zaman sonra kayisida fayda etmez.Ah nerdeee çoğu yeşilliğin adı dahi bilmem ayiramam
Teşekürler ananaslı deneyeceğimAnanaslı yesil cay alabilirsin,yada limonlusu var günde 2kere icebilirsin,ödem atar,
Sade olursa 1dilim limon at icine
Ananaslıyi deneyeceğim okulda içerim sağolBağırsak çalıştırabiliyor bazı kişilerde günde 1-2 yeter
Yağ yakımı yapıyormuş
Ananaslı Yeşilçay güzel tavsiye ederim
Bende memnun oldum.Ben ev hanimiyim 8 yaş yawrum var 30 yas memnun olsum izmirdeyim
Ahhh ben sana bir yeşillik adı vereyim. Arap saçı. Ama nasıl güzel ahhh canım çekti. Kabız oluyorsan lifli şeyler ye artık Bi zaman sonra kayisida fayda etmez.
Ahh dolunay ahGecmiş olsun Rabbim beterinden saklasın hayırla bitirin işinizi inşallah
Dolunay diyorum inanmıyorsunuz
Bnde ev hanımıyım 31 yaşındayım 11 yaşında oğlum 9 aylık kızım var diyette al ver çok yaptım zayıflama toppiğne ilk kez katıldım motivasyon oluyor burası hepimiz destek oluyoruz birbirimiziSagolun. Öğretmenim oğlanı babanneye bırakıyorum sonra okula geçiyorum yeni gelen öğrenciler var onlarla velilerle ugrasiyoz biraz işte.
Sizin meslekler neydi okuyorum bazen ama sonra kim kimdi unutuyorum
Kız boyum kısa 70 li kilolarda da çok fazla kilolu görünüyom 50 li kilolarda çıtır oluyomHepimiz öyleyiz ama bence 7lere düşünce evrim geciriceksindeva.. M
Ben ev hanimiyim 8 yaş yawrum var 30 yas memnun olsum izmirdeyim
Ahhh ben sana bir yeşillik adı vereyim. Arap saçı. Ama nasıl güzel ahhh canım çekti. Kabız oluyorsan lifli şeyler ye artık Bi zaman sonra kayisida fayda etmez.
Kardolap içlerini sildim,kışlıklari yazlıklari ayarladim topladım,eti koydum düdüklüye,oğlan kek istedi onu attim firina,yarin saat 6da cıkçakmış okuldan eve gelmesi 8 bulur,yanina kek,pogca falan götürcekmi,bir tost bir ayran 35tl olmus dedi almam banane dedi
Haklı çocuk 35₺ ne ya sanki kalıp kaşar koyuyorlar kağıt gibi araki bulasınKardolap içlerini sildim,kışlıklari yazlıklari ayarladim topladım,eti koydum düdüklüye,oğlan kek istedi onu attim firina,yarin saat 6da cıkçakmış okuldan eve gelmesi 8 bulur,yanina kek,pogca falan götürcekmi,bir tost bir ayran 35tl olmus dedi almam banane dedi
Ekim ayı gelsede bende sadece evle ilgilensem
Doysalar neyse sabahtan aksama kadarHaklı çocuk 35₺ ne ya sanki kalıp kaşar koyuyorlar kağıt gibi araki bulasın
Kış geliyor kıışş o da ayrı bir zorEkim ayı gelsede bende sadece evle ilgilensem
Bak dertlendim gene yaptim nescafe
Yaa kışı seviyorum benKış geliyor kıışş o da ayrı bir zor
Sorma sinirim tepemde yine
Aaa nolduSorma sinirim tepemde yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?