Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay inşallah sıkmaya başladı artık bir ileri iki geri
Hepimiz öyleyiz ama bence 7lere düşünce evrim geciriceksindeva.. M
Sagolun. Öğretmenim oğlanı babanneye bırakıyorum sonra okula geçiyorum yeni gelen öğrenciler var onlarla velilerle ugrasiyoz biraz işte.
Sizin meslekler neydi okuyorum bazen ama sonra kim kimdi unutuyorum
Ben ev hanimiyim 8 yaş yawrum var 30 yas memnun olsum izmirdeyim
Ah nerdeee çoğu yeşilliğin adı dahi bilmem ayiramam
Ahhh ben sana bir yeşillik adı vereyim. Arap saçı. Ama nasıl güzel ahhh canım çekti. Kabız oluyorsan lifli şeyler ye artık Bi zaman sonra kayisida fayda etmez.

Bende memnun oldum.
Nedir o Arap saçı nasıl yapılıyor

Sagolun. Öğretmenim oğlanı babanneye bırakıyorum sonra okula geçiyorum yeni gelen öğrenciler var onlarla velilerle ugrasiyoz biraz işte.
Sizin meslekler neydi okuyorum bazen ama sonra kim kimdi unutuyorum
Bnde ev hanımıyım 31 yaşındayım 11 yaşında oğlum 9 aylık kızım var diyette al ver çok yaptım zayıflama toppiğne ilk kez katıldım motivasyon oluyor burası hepimiz destek oluyoruz birbirimizi

Kız boyum kısa 70 li kilolarda da çok fazla kilolu görünüyom 50 li kilolarda çıtır oluyom

Kardolap içlerini sildim,kışlıklari yazlıklari ayarladim topladım,eti koydum düdüklüye,oğlan kek istedi onu attim firina,yarin saat 6da cıkçakmış okuldan eve gelmesi 8 bulur,yanina kek,pogca falan götürcekmi,bir tost bir ayran 35tl olmus dedi almam banane dedi

Haklı

Haklı çocuk 35₺ ne ya sanki kalıp kaşar koyuyorlar kağıt gibi araki bulasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…