- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.041
Kış geliyor yeşillik daha çok olurAh nerdeee çoğu yeşilliğin adı dahi bilmem ayiramam
Okula giderken yanına salata peynir ceviz götürüp ana öğün yapabilirsinAh nerdeee çoğu yeşilliğin adı dahi bilmem ayiramam
Evet sebze yemedigim için kabız oluyorum onun için kayısı yemeye başlamıştım.ogle arası olmadan 1 ders önce yiyorum eve gelince kahvaltı yapiyorumYemekle birlikte cig sebze mutlaka tüket lif ihtiyacini alirsin,istersen üstüne protien ekle yada yanina,Okulda zorlandığin bisey olursa burdan yazabilirsin,çözüm arariz
Sagol canimGeçmiş olsun dolunaydan mi nazardan mi bizim evde de sürekli biseyler kırılıyor bozuluyor. 2 süpürge 1 TV ve mutfağın musluğu bozuldu bı zamana kadar
Balık balık olalı dolunaydan bu kadar etkilenmemiştirSagol canim
Valla biz dolanaya mânaa buluyoruzda
Eşim çok sever. İlk evlendiğimiz sene sebze yemeği istedi ıspanak aldım yaptım sadece onu tanıyorum zaten sonraki hafta gittim alacak sebze bulamadım hiç birini tanımıyorum karnıbahar brokoliyi ayiramiyodum netten baktım bu seferde acaba kilo hesabımı tane hesabı mi diye gidip alamadım yine ıspanak alıp gitmiştim eveKış geliyor yeşillik daha çok olur
Iste kabızlık başlamadan önlem al ozamanEvet sebze yemedigim için kabız oluyorum onun için kayısı yemeye başlamıştım.ogle arası olmadan 1 ders önce yiyorum eve gelince kahvaltı yapiyorum
Yemek için eve geliyorum daha iyi oluyo kahvaltı yapiyorumOkula giderken yanına salata peynir ceviz götürüp ana öğün yapabilirsin
Sebze sote yoğurt süper olur
Akşam akşam güldüm yaEşim çok sever. İlk evlendiğimiz sene sebze yemeği istedi ıspanak aldım yaptım sadece onu tanıyorum zaten sonraki hafta gittim alacak sebze bulamadım hiç birini tanımıyorum karnıbahar brokoliyi ayiramiyodum netten baktım bu seferde acaba kilo hesabımı tane hesabı mi diye gidip alamadım yine ıspanak alıp gitmiştim eve
Evet artik balık zamanı çokzelBalık sezonu açıldı
Haftada en az 1 gün yenilmelihamsi koydum tavaya başladı oynamaya
İnşallah olmam o da kilo vermeme engel oluyo daha çok moralim bozuluyor sonra.Iste kabızlık başlamadan önlem al ozaman
Arada yanına kayisı,incir,ceviz al istersen kahve yanina falan
Lifli gıdalari tüket,ara ögünde armutta yiyebilirsin,1bardak sütle
Balık oldugumuzdan hep etkileniyoz nalet gelsinBalık balık olalı dolunaydan bu kadar etkilenmemiştir
Ananaslı yesil cay alabilirsin,yada limonlusu var günde 2kere icebilirsin,ödem atar,İnşallah olmam o da kilo vermeme engel oluyo daha çok moralim bozuluyor sonra.
Yeşilçay ne kadar etkli peki diyette. İçtiğim zamanlar oldu ama tadı hiç hoşuma gitmiyo zorla içiyorum. Etkiliyse yine alacağım çok etkisi yoksa içmek istemiyorum
Bağırsak çalıştırabiliyor bazı kişilerde günde 1-2 yeterİnşallah olmam o da kilo vermeme engel oluyo daha çok moralim bozuluyor sonra.
Yeşilçay ne kadar etkli peki diyette. İçtiğim zamanlar oldu ama tadı hiç hoşuma gitmiyo zorla içiyorum. Etkiliyse yine alacağım çok etkisi yoksa içmek istemiyorum
Aynı anda yazmışızAnanaslı yesil cay alabilirsin,yada limonlusu var günde 2kere icebilirsin,ödem atar,
Sade olursa 1dilim limon at icine
Ananas bana şekerli gelmişti narlı yaban Mersinli buldum a101de muhteşemdi. Bitmiş hemen ama gelsin yine hepsini alacağım :)Bağırsak çalıştırabiliyor bazı kişilerde günde 1-2 yeter
Yağ yakımı yapıyormuş
Ananaslı Yeşilçay güzel tavsiye ederim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Bugünki menüm
Sabah 09:00 Türk kahvesi
Öğlen 12:00 patlıcanlı fırın köfte, karpuz
15:00 nektarin, 3 anjelika erik
18:00 tavuk (beşamel soslu) 2 içli köfte 1 dilim sütlü tatlı :):)
Gün içinde 3 tane kahve içmişim toplamda E Elif_Eylul
Kereviz enginar felan evresine geçmedim henüz. Diğerlerini hasliyorum gerisini eşim halledip yiyor ben hiç yemedimAkşam akşam güldüm ya
Brokoli salatası güzel olur
Karnabahar baharatların yağlı kapıda ser fırına üzerine sarımsaklı yoğurt
Kereviz salatası yoğurtlu
Yada portakallı kereviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?