- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.121
Sağol cancağızım
Amin kuzum
Kavanızsuz kış olmaz olamazne yapcan ağaçlıkları sarıl domateslere
Abla durumumu biliyorsunŞu menulerini siteye girip yazmıyosunuz ya
Menü kontrolu cuma C.m.t pazar p.zt Salı ç.r.b P.r.b @suspushanimcim ️ ️ ️ ️ ️ @Orjinalanne1 ️ ️️ ️️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ ️ Gurbettt42 ️ ️ ️️ ️ ️ @Eddaak ️ ️️ ️ ️ ️ @ozlemblc ️ ️ ️ ️ ️ Pandora27 ️ ️ ️ ️ ️ @aminebusra ️ ️ ️ ️ ️ kittenlove ️️ ️️ ️ ️️ ️ G Gokyuzu_kadar ️️ ️ ️ ️ ️ @Yine_yeni_yeniden ️ ️️ ️ ️ ️ H Hayaldebaris ️ ️
Günaydın
Günaydın
GünaydınGünaydın
Canım net değil adimlar gözükmüyorAbla ne erkencisin aksam girdim ama halim yoktu ciktim hemen. Aksam toplantimiz vardi gec geldim eve kafam kazan gibi oldu.
Yaziyorum hemen
Sabah 7.30
Kucuk salkim uzum
9.30
Biraz elma cipsi
14.30
Kabak , patlican
5 yk kadar bulgur pilavi
Salata
Kiyma kavurma
21.30
Iki kayisi
Bir bardak badem sutu
Su 1.5
Spor resimli atiyorum simdi
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Eki Görüntüle 3129697
Günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar
G~U~N~Y~D~I~N
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın
Tamam canım
Günaydın kızlar
hangi peeling ;? hiç bir peeling güneş yanığı olan , aktif sivilceli veya yaralı cilde yapılmaz , dikkat edinBu peeling haftada 3kere diyor bilen yazsın,4 yada 4 yaparsam zararli olurmu,yüzüm çok yanık çünkü
Memnun oldum canım.H Hayaldebaris ben de odyoloğum. İstanbul’da özel bi hastanede çalışıyorum. 29 yaşında bekarım. Burası sayesinde uzun zamandır görmediğim kiloları çok kısa zamanda gördüm. Özellikle yarış mantığına girdiğimde sıfır kalori ile yüzlerce adım atabiliyorum
Acukayi da mi kışlık yapıyorsun canım nasıl yapıyorsunSizin neleriniz kaldı
Benim acuka, patlıcan közleme, yufka ekmeği, eriştesayarken yoruldum nasıl yapcasam la
Hepimizim mühteşem ötesi iştahıH Hayaldebaris hoşgeldiniz bu arada ben de 29 yaşındayım evliyim , çok iştahlı olmam nedeniyle aldığım kiloları vermeye çalışıyorum
İyi o kadar aç kalınca başın dönmüyor mu?herkese günaydın :) dün çok yoğundu aralıksız ameliyattaydım ve geç çıktım o yüzden örnek almamanız gereken bi menü olucak
dünkü korkunç menümü yazayım ;
kahvaltı yok , öğlen yok
akşam eve gitmeye enerjim olmadığı için yolda yedim ;
1 kutu çikolatalı süt
1 tavuk dürüm
3 tane peynir çubuğu
2 tane soğan halkası
ara : 1 top dondurma
1 dilim peynir
1 dilim t.b. ekmeği
sonra neyse ki yorgunluktan uyuyakalmışım ki yemeği bıraktım yoksa devam edebilirdim , uzun sürsi açlık sonrası kontrolsüz bir iştahım oluyor benim
Hoşbuldum sağolun. Bende abur cubura karşı çok iştahlıyimH Hayaldebaris hoşgeldiniz bu arada ben de 29 yaşındayım evliyim , çok iştahlı olmam nedeniyle aldığım kiloları vermeye çalışıyorum
artık nasıl direnç geliştirdiysek başım dönmüyor ama wc ihtiyacı zorluyor daha çok :)İyi o kadar aç kalınca başın dönmüyor mu?
Ameliyatta filan olur hastayı bırakıp seninle uğraşmasınlar
Hiç olmadı galeta koy dolabına onu yersin
O kadar aç kalınca da birden saldırma oluyor Bnde de
Emeğine sağlık kaptanimŞu menulerini siteye girip yazmıyosunuz ya
Menü kontrolu cuma C.m.t pazar p.zt Salı ç.r.b P.r.b @suspushanimcim ️ ️ ️ ️ ️ @Orjinalanne1 ️ ️️ ️️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ ️ Gurbettt42 ️ ️ ️️ ️ ️ @Eddaak ️ ️️ ️ ️ ️ @ozlemblc ️ ️ ️ ️ ️ Pandora27 ️ ️ ️ ️ ️ @aminebusra ️ ️ ️ ️ ️ kittenlove ️️ ️️ ️ ️️ ️ G Gokyuzu_kadar ️️ ️ ️ ️ ️ @Yine_yeni_yeniden ️ ️️ ️ ️ ️ H Hayaldebaris ️ ️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?