- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.281
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:00 2 mürdüm 1 tulumba
14:00 domatesli peynirli sandviç1 çay k mürdüm reçeli yaptım tadına baktım
19:30 1 kepçe kuru fasülye salata 1 dilim ekmek
Saol kaptanım Allah razı olsunAfiyet olsun canim
Benim çok yoğun 2 haftam var önümde bu 2 hafta dikkat edemeyeceğim. Kizlarimın haftada 6 gün kursları var ve eşimin mesaisi uymadığı için sürekli benim gidip almam beklemem vs gerekecek çok kosturmacali geçecek. Bu birkaç gündür grubada pek bakamıyorum ama buna rağmen yinede menü yazayimmi yoksa 2 hafta sonra tekrar baslamayimi bekleyeyim. 2 hafta sonra diyetisyenle başlayacağım bugün konuşup anlaştık.
Yeniden geldiginde baslarsin menu yazmaya ozamanBenim çok yoğun 2 haftam var önümde bu 2 hafta dikkat edemeyeceğim. Kizlarimın haftada 6 gün kursları var ve eşimin mesaisi uymadığı için sürekli benim gidip almam beklemem vs gerekecek çok kosturmacali geçecek. Bu birkaç gündür grubada pek bakamıyorum ama buna rağmen yinede menü yazayimmi yoksa 2 hafta sonra tekrar baslamayimi bekleyeyim. 2 hafta sonra diyetisyenle başlayacağım bugün konuşup anlaştık.
Tamam çok teşekkür ederim. Yine grupta kalıp elimden geldiğince katılmaya çalışacağım tamamen kopmamak adına en azından günlük yuruyuslerimi tamamlamaya çalışayımYeniden geldiginde baslarsin menu yazmaya ozaman
Aman gülme sakin
Iyi geceler canimİyi geceler
İyi gecelerİyi geceler
İyi gecelerIyi geceler kızlar
İyi gecelerİyi geceler kızlar bebeler anca uyudu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?