- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.381
Bana demediğini tahmin ettim ama yinede söylemek istedimSana dedimmi ben
Tutmaya boşver o kadar işin gücün içinde uğraşıyorsun onlar da bi meraba bile demiyorlarMenü paylasmak zor gelenler konularda bende anlamaz oldum
Kimsenin menüsunü kilosunu tutmucam artik
Tutmaya boşver o kadar işin gücün içinde uğraşıyorsun onlar da bi meraba bile demiyorlar
TmmBırak yere
Hamsi denilmedi diye demek heBalıkçı geciyordu eylul istedi çıktim almaya 70tl dedi neyse ver ordan dedim,aldım eve geldik,eylül ağliyor ben hamsi istiyorum eee aldik iste bunun adi hamsi hayir ben balik istemiyorum hamsi istiyorum tamam kizim bunun adı hamsi,hayir onun adi balık hamsi degil ağliyor suanda
Aldigimiz balığın adi hamsi ama hayir diyor
Ayyy delirdi salya sümü ağlıyor mahalle kalkti ayağaHamsi denilmedi diye demek he
Uyyy hamsicikler diye seslen cevap versinler
Dolunay ona da vurduAyyy delirdi salya sümü ağlıyor mahalle kalkti ayağa
Dolunay herkese vurduDolunay ona da vurdu
De gitsin işine artıkDolunay herkese vurdu
Afiyet olsun.Afiyet olsun canim
Anca kahvalti yapiyoruz canim
Dunku yediklerim cok geldi gözüme bide hareket vs etmemistim. Vucudum bir eritsin dedim.
Oh kolay gelsin sonrasinda da bir kahve.Bebe uyutuyorum
Hadi gozun aydinSabah okula bıraktım bakalım ne yapacak
Belli olmaz olur belki ilerde. Biz de esimle acaba yapsak mi diyoruz. Etraftan arkadaslardan da yapsaniz olur vs diyorlar ama bakalim.Bende çok istiyorum kendi işimin olmasını ama olmadı önceden büyük bir yerde çalışıyordum şimdi 50 kişilik
Aaaa hiç aklıma gelmediya oooo
Ne güzel sunu en güzel yaparim dedigin neler var? Mesela bugun isyeri menunde ne vardiAh keşke ne güzel olur valla çok seviyorum yemek yapmayı özellikle yeni şeyler denemeyi
Ya iyi ki olmus onlar.2kere hastanelik oldum isyerinde,kabullenmek zor geldi bana,Rabbim afetsin aldirmaya gittim,ama nebilim sonradan ayseyle konustum,kız geldi arkamdan aldirma falan dediler ozaman biraktim
Bizimki de nerdeyse 3.5 yasinda bugunlerde bir tuhafligi var . Valla cektiriyor bize. Her kiyafeti giymiyor begenmiyor. Bugun begendigini yarin begenmiyor. Saclarini yikatmak istemiyor. Gece uyaninca suyu normal degil de aglayarak bagirarak istiyor.Balıkçı geciyordu eylul istedi çıktim almaya 70tl dedi neyse ver ordan dedim,aldım eve geldik,eylül ağliyor ben hamsi istiyorum eee aldik iste bunun adi hamsi hayir ben balik istemiyorum hamsi istiyorum tamam kizim bunun adı hamsi,hayir onun adi balık hamsi degil ağliyor suanda
Ay vallaha mi ya bizim evde herkes gergin , kucugunden buyugune demek bundan.Dolunay herkese vurdu
Hep aynı durumdayızAy vallaha mi ya bizim evde herkes gergin , kucugunden buyugune demek bundan.
Balıkçı geciyordu eylul istedi çıktim almaya 70tl dedi neyse ver ordan dedim,aldım eve geldik,eylül ağliyor ben hamsi istiyorum eee aldik iste bunun adi hamsi hayir ben balik istemiyorum hamsi istiyorum tamam kizim bunun adı hamsi,hayir onun adi balık hamsi degil ağliyor suanda
Insallah bu dönem gecicidir. Bizim kiz gece gunduz cektiriyor bize.
Kaç yaşında kızın. Eşimde 2. Ti istiyor a ben isteyemiyorum. Ona zor bakıyorum bı de ikinci olursa nasıl olur hiç bilmiyorumInsallah bu dönem gecicidir. Bizim kiz gece gunduz cektiriyor bize.Guya 3. istiyorduk bu sekilde 2 si yeterartar diyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?