Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah bu dönem gecicidir. Bizim kiz gece gunduz cektiriyor bize. Guya 3. istiyorduk bu sekilde 2 si yeterartar diyecegim.
Sendromsuz geçmiyor ki ergenlik ayrı küçüğü ayrı
Maşallah 3. Kaldırabilecek güçteysen doğur gitsin
Kaç yaşında kızın. Eşimde 2. Ti istiyor a ben isteyemiyorum. Ona zor bakıyorum bı de ikinci olursa nasıl olur hiç bilmiyorum
Büyüğü kaç yaşında
Bnm bebelerin arası 10 yaş biri ergenus biri 9. Ay sendromunda

Bn beden bunu şimdi gördüm bildirimde gelmedi
Ayağınıza sağlık kızlar
Seninde eline sağlık

Kaç yaşında kızın. Eşimde 2. Ti istiyor a ben isteyemiyorum. Ona zor bakıyorum bı de ikinci olursa nasıl olur hiç bilmiyorum
Oglum 8 olacak kizim da 3.5
Sendromsuz geçmiyor ki ergenlik ayrı küçüğü ayrı
Maşallah 3. Kaldırabilecek güçteysen doğur gitsin

Büyüğü kaç yaşında
Bnm bebelerin arası 10 yaş biri ergenus biri 9. Ay sendromunda
Allah kolaylik versin.
Bennn
Çok zor gerçekten
Aynen yas kac ki
Küçük ama tabi tercih senin
Bn anca 10 yaşta kendimi hazır hissettim
10yil mi

İnternetten resmini gösterseydin
Dolunay ona da vurdu
Ne dolunaymış anam millet tüm dengesizliklerini dolunaya bağladı
Ben genelde et yemeklerini daha iyi yaparım kebap tarzı ama hamur işi ve tatlılardada iddalıyımbugün etli patates,şehriyeli pirinç pilavı, domates çorbası, salata vardı

Hadi bayanlar bana biraz cesaret verin, sen yaparsin evi toplarsin oglunun odasi ne ki daginiklik ne ki, banyo wc yi silmek ne ki deyin de kalkayim cayin basindan
sen yaparsin evi toplarsin oglunun odasi ne ki daginiklik ne ki, banyo wc yi silmek ne ki dedim

Zeki kadınım dua et bende telden hamsi bu işte dedim sustu

Hadi bayanlar bana biraz cesaret verin, sen yaparsin evi toplarsin oglunun odasi ne ki daginiklik ne ki, banyo wc yi silmek ne ki deyin de kalkayim cayin basindan
Sen aslansın sen kaplansın bırak senin evi benim evi bile toplarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…