- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #108.561
NiyeeeSen 60 göremezsin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NiyeeeSen 60 göremezsin![]()
![]()
Ben kartlaşmışım daha körpeler varken dişini zorlama derim sonra bide diş parası çıkarSeni bile yiyebilirik![]()
Biliyosun iste filiz deyince herkes kacıyorduBence o eski Azraileden eser yok şimdi bisey dediğinde küsüp gidiyorlar eski halin olsa sayfada bizden başka kimse kalmayacak![]()
115 bildirim senden gelmis bugunBen demeyeyim kötü örnek olmayayım arkadaşlara![]()
Yiyon beaaaNiyeee![]()
14:15 bizde şuanArtılar gördüm tartılarini atmayanlar var saat kaç![]()
Yaslanmadin da millet değişmiş atarlilar dek geliyorBiliyosun iste filiz deyince herkes kacıyordu
Yaşlandim artik
Bizdede 13 1514:15 bizde şuan![]()
Iste atarı baskalarina yapamıyorlar bende indiriyorlar seyleriniYaslanmadin da millet değişmiş atarlilar dek geliyor![]()
Benim canım acımaz gardaaş ben gitmemBence o eski Azraileden eser yok şimdi bisey dediğinde küsüp gidiyorlar eski halin olsa sayfada bizden başka kimse kalmayacak![]()
Saatini biliyorlar zaar hemen uçtularSuanda 19kisiyiz geldigimde 3kisi vardi![]()
Bana de kimseye dimemBen demeyeyim kötü örnek olmayayım arkadaşlara![]()
Seneye dahada kötü olcak,diger sene daha damehter takımı gibi ben de iki ileri bi geri gidiyoum normalde olsa , hatta bi iki yıl öncesinde bu kiloları 2 ayda verirdim ben
biraz sinirimi bozmuyor dğeil ama spor başlaıdm işte bu hafta bari onun faydasını görürüm
yaşlanmasak olmuyor muSeneye dahada kötü olcak,diger sene daha da
Uzayip gitcek yaşla herseyin etkisi var bunu ben yasadim
Herkes burdada kardesim yokBenim canım acımaz gardaaş ben gitmem
Saatini biliyorlar zaar hemen uçtular
Bana de kimseye dimem![]()
Sanirim olmuyor emir büyuk yerdenyaşlanmasak olmuyor mu![]()
Bakyaa terbiyesiz ben115 bildirim senden gelmis bugun![]()
Omukdadır belkimHerkes burdada kardesim yok![]()