- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #108.601
Aaa daha yeni geldikFiliz bence dinlenmelisinhadi gidin benim gitmem gerek aklım kalır sonra
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa daha yeni geldikFiliz bence dinlenmelisinhadi gidin benim gitmem gerek aklım kalır sonra
![]()
Filiz yorgun ya ondan didim yohsam kendim için bişi istemiyomBn daha yeni geldim![]()
Ne gadder hoş işte yemeEeee ne yicez
Canım bişi istemiyor![]()
Az once yedim biseyler yumurta kinoa salataBugün neler yiyceniz hele diyin bakem![]()
Abla attim tarti fotosunu. Eve erken geldim biraz usuttum sanirim enerjim de yok. Bunu sabah erken tartildim oglen gelince 71 kusur ciktim.
Az once yedim biseyler yumurta kinoa salata
Abla attim tarti fotosunu. Eve erken geldim biraz usuttum sanirim enerjim de yok. Bunu sabah erken tartildim oglen gelince 71 kusur ciktim.
Anammm bu nasil arti canimAnlamiyorum yediklerim fazlasi yok eksigi var.+4 nedir ya
![]()
Abla arti bisey yok. Agzima da atmiyorum zaten eve gelmem 13.30 u geciyor bisey yemiyorum genel o zamana kadarAnammm bu nasil arti canim
Yediğin arti biseyler varmi,agzina attiklarin yada ictiklerin,yada yazmadıgin
Yani imkansiz bukadar arti menulerin belli
Gecen de böyle olmustu pazartesi bi anda dusmustu.Anammm bu nasil arti canim
Yediğin arti biseyler varmi,agzina attiklarin yada ictiklerin,yada yazmadıgin
Yani imkansiz bukadar arti menulerin belli
Gündüz kızlar yok ya tatil yapıyorum
ay aman o daha kötü pskolojik şişkoluk allah korusunKeşke zayıf olsaydım da takıntıdan zayıflamak isteseydim![]()
Abla arti bisey yok. Agzima da atmiyorum zaten eve gelmem 13.30 u geciyor bisey yemiyorum genel o zamana kadar
Olsun ödem yapmistir biseyler verirsin haftayaGecen de böyle olmustu pazartesi bi anda dusmustu.![]()
Eee tamamda arada ugra bari ben yokum sen olGündüz kızlar yok ya tatil yapıyorum![]()
insanın aklına gebelik geliyor