Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğruyorum arada😂heryeri süpürdüm, halıları sildim ,1 makina kurup serdim topladım 2 ciyi çalıştırdım serdim ,bardakları falan domestosa bastım, bu saate kadar bunları yaptım ilerki saate kadar daha neler yaparım bilmiyorum 😏ha belki gorumcemle çocukları akşam üstü parka götürürüz ordan bize geçelim dedi de gidip gitmemekte kararsızım 🙃
Ooo Maşallah canım 🧿

Uğruyorum arada😂heryeri süpürdüm, halıları sildim ,1 makina kurup serdim topladım 2 ciyi çalıştırdım serdim ,bardakları falan domestosa bastım, bu saate kadar bunları yaptım ilerki saate kadar daha neler yaparım bilmiyorum 😏ha belki gorumcemle çocukları akşam üstü parka götürürüz ordan bize geçelim dedi de gidip gitmemekte kararsızım 🙃
Oooo iyiymis kalpazan degilsin sen canim :KK43:

Git ev az temiz kalsın 😂

Bugün neler yaptık tipiğimiz hayırlı olsun. 😂😂
Sabah yataklar toplandı
Nevresimler yıkandı
Banyo yıkandı
Robot çalıştırıldı
Mutfak tezgahı yıkandı
Baharat dolabı düzenlendi
Bebeye çorba yapıldı
Kahvaltı
Akşama inşallah yemek 😂😂😂😂
Yazarken sıkıldım yav

Bugün neler yaptık tipiğimiz hayırlı olsun. 😂😂
Sabah yataklar toplandı
Nevresimler yıkandı
Banyo yıkandı
Robot çalıştırıldı
Mutfak tezgahı yıkandı
Baharat dolabı düzenlendi
Bebeye çorba yapıldı
Kahvaltı
Akşama inşallah yemek 😂😂😂😂
Yazarken sıkıldım yav
Hani kociskona birşey yapmadın mi yazık adama :110::110::110::110::110::eek:

Şehir dışına çıktı akşam gelecekmiş
Oracıkta yer 😂😂
Ay en sevdiğim günler eşimin dışarıda yediği günler 😂 ama bizimki dışarıda yiyor 2 saat sonra evde karnı acıkınca bir daha yiyor 😌🥴😐

Sabah tamı tamına 66 kilogram 900 gram çıktım :rolleyes: ben cumaya mezun oluyorum sanırsam zahir 😁😁çok heyecanlıyım 🤪
Hadi hayırlısı canim,artık mezun olda git başımdan😘

Son düzenleme:
Canavarmı yetiştiriryorlat :confused: onların bakimida zordur:KK43:
Kvdeye dek getirmiş kadın kanatsız melek resmen, kp vefat etti birlikte oturuyorlar kv daha çok bakıyor çocuklara bizimki bide daha beğenmiyor annesi gibi olsaydı kapi dışarı ederdi heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X