- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #108.821
Gözünü kapat ağzını aç sürprizim var diyeyim belki yedirebilirimPok yiyin deyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünü kapat ağzını aç sürprizim var diyeyim belki yedirebilirimPok yiyin deyin![]()
AhaaaGözünü kapat ağzını aç sürprizim var diyeyim belki yedirebilirim![]()
Komik baaayaaannnnCanavarmı yetiştiriryorlaronların bakimida zordur
![]()
Listeden giderim başında gitmemHadi hayırlısı canim,artık mezun olda git başımdan![]()
Daha iyiyim yuryuse ciktik geldik. Burada temiz yerler diye bir proje vardi cöp topladik bir komsumla binanin cevresinde 3 buyuk torba cikti.suspushanimcim nasil oldun
Nice mutlu yaşları olsun kuzunun
TemizlikleHuhu ne ediyonuz ,nasil geciyor haftasonu
Evet çok heveslenmisti. Baban gelince gideriz dedim onunda hemen gitmesi gerekiyormus kaldık evdeHadiya üzülmüstür
Başınız sağ olsun
Sağol canım.ben tanımıyorum bı komşuymus ölenBasiniz sağ olsun canım
İyi ki doğmuş sağlıkli huzurlu mutlu yılları olsun
Sağol canım benimNice mutlu yaşları olsun kuzunun![]()
Sağol canımİyi ki doğmuş sağlıkli huzurlu mutlu yılları olsun![]()
Nice yaslari olsun , dogum gunu kutlu oslun.Sağol canım benim![]()
Maşallah çok hizlisin 2 dk iş yapıyorum bebe ordan anne bak sana ne gösterecek felan deyip beni çağırıyor. ne iş yaptigimim ne de oynadogom oynunun hayri kaldıUğruyorum aradaheryeri süpürdüm, halıları sildim ,1 makina kurup serdim topladım 2 ciyi çalıştırdım serdim ,bardakları falan domestosa bastım, bu saate kadar bunları yaptım ilerki saate kadar daha neler yaparım bilmiyorum
ha belki gorumcemle çocukları akşam üstü parka götürürüz ordan bize geçelim dedi de gidip gitmemekte kararsızım
![]()
Ortalığı süpürdüm topladım, çamaşır attım makinaya bulaşık makinasinda bitenleri dizdim mutfağı süpürdüm şimdi az oturdumHuhu ne ediyonuz ,nasil geciyor haftasonu