- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.941
Günaydın
Günaydın
Gunaydinn
Günaydın kizlar
Gunaydin , resmen dünden beri uyudum. Gece bir ara uyandim sonra yine yattim. Menümu yazayim
Günaydın şekerlerimGuuunayyydiinnn
Artık bünye alışkmti sabah kalkmaya
Ohh ohh masallahGünaydın dün bir anda boya badana işlerine kalkıştık gece 1 e kadar ancak bittioturma odasını ve mutfağı boyadık temizliğini yaptım çocukların odalarını döknüştük kalan yerlerini temizledim 2 de ancak yatağa girdim
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar olsun
Ohh ohh masallah
Abowwww kolay gelsin canin çıkmıştırGünaydın dün bir anda boya badana işlerine kalkıştık gece 1 e kadar ancak bittioturma odasını ve mutfağı boyadık temizliğini yaptım çocukların odalarını döknüştük kalan yerlerini temizledim 2 de ancak yatağa girdim
Kolay gelsinŞimdide banyo falan temizliycem evdekiler kalkmadı onları bekliyorum
Akşam ben bende değildimAbowwww kolay gelsin canin çıkmıştır
Sağol kaptanımKolay gelsin
Evet bekarken bende öyleydim annem iş cikarincaAkşam ben bende değildimkızım artık oturdu yalvarıyor anne nolur yatta bende hatayım diye
Bemarken analar bırakmıyor evlenince bebeler bu nedir anam yaşlanıncada ağrılar başlar artıkEvet bekarken bende öyleydim annem iş cikarinca
O zaman siyatiklerimiz rahat vermezBemarken analar bırakmıyor evlenince bebeler bu nedir anam yaşlanıncada ağrılar başlar artık
Afiyet olsun yapta iç bende kahvalti yapıyorumBi kahve yapam içem kafam kazan gibi
İrde tıru lar eklenirse aboooooğğğO zaman siyatiklerimiz rahat vermez
Afiyet olsun canımAfiyet olsun yapta iç bende kahvalti yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?