- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.901
Afiyet olsun canımMenümu de yazayım uyumadan
Sabah 12 de 2 yumurtadam omlet
Salatalık domates
Pankek ile bal
1 buçuk gibi sanırım biraz kuruyemiş
5 buçuk gibi biraz bulgur pilavi
Musakkanik iç harcından yedim biraz 1 2 dilim ekmekle
Küçük kase yoğurt
Dün oradaydım zaten iadeyi ziyaret ettiKahveyi getirdiklerinde öyle demiyordun ama
1kavanoz kahvemi olur lan ben sana alayim istedigin kadarDün oradaydım zaten iadeyi ziyaret etti
Kahveyi geri verim o zaman
Oldu daha içmedim sanırım kıza dokunan o içince kaşınıyor1kavanoz kahvemi olur lan ben sana alayim istedigin kadar
HadiyaaaOldu daha içmedim sanırım kıza dokunan o içince kaşınıyor
Dokunabilir dikkat et bakalımOldu daha içmedim sanırım kıza dokunan o içince kaşınıyor
Listede zaten var geçen içtim kaşın kaşın uyuyamadı alerji ilacını içti rahatladıHadiyaaa
2 gündür içmiyorum kaşınmıyorDokunabilir dikkat et bakalım
Ana olarak sütü kesene kadar fedakarlık yapıcan napcan2 gündür içmiyorum kaşınmıyor
Öyle canı saolsunAna olarak sütü kesene kadar fedakarlık yapıcan napcan
Alaman kahvesine yazık olduÖyle canı saolsun
Skt çok varAlaman kahvesine yazık oldu
Öyle oluyor zaten onlar uyumadığı zaman şekerleme yapıyorum nassı tatlı oluyor o an uyuduklarinda da uykum gelmezŞimdi de o uyudu benim halim yok düşünüp duruyorum yarın bunun için pişman olacağım onu da biliyorum ama boş boş yatmak da güzel düşüne düşüne uyyacam simdi
Skt açılımı son kullanma tarihimiSkt çok vargerçi kocam bey içer bana kalmaz
Nerde yasiyorsun ege de bı yerde miYarın köyde pehlivan güreşleri olucak piknik alanını temizleyip düzenlemişler,zeytinyağlanip durcaklar bütüngün
Normal siyah çay içmiştim. Meyve hazırlamıştım ama canım istemediAfiyet olsun canım
Kuruyemisin yanına,1meyve,süt,yesil çay,yada kahve olabilirdi
Halen uyumamıştim diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?