- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.041
Trenlemi gittinizKocamla dışarı çıktık kızın okul eşyalarını aldık
Bende kapanışı o saatlerde kahveyle yaptım. Ne kadar tok tutuyomus akşam biseyler yerim dedim ama acikmadim bileE Elif_Eylul
11:00 1
14:00 3 dilim ekmek 2 yk mantar sote 1 yumurta 2 yk menemen 2 dilim peynir salatalık 2 taze incir
16:00 1 bardak ayran
17:30 sütlü Türk kahvesi 1 kuru kayısı
Kavuşursun insalalh hayallerine en kısa zamandaElifin ev sözleşmesi bitince eve gelicek artik kısmetse,araba alcaklar babalı kızlı ehliyette alcak eve gidip gelcek insaAllah
İnşaAllah canimKavuşursun insalalh hayallerine en kısa zamanda
Evet iyi geldi bana daBende kapanışı o saatlerde kahveyle yaptım. Ne kadar tok tutuyomus akşam biseyler yerim dedim ama acikmadim bile
Afiyet olsun canımGelmişken menümü de yazayım belki giremem sonra
12 buçuk gibi 1 haşlanmış yumurta
3 tane yumurtalı ekmek
Salatalık domates
Bal
3 buçuk gibi biraz menemen yaklaşık 2 dilim ekmek
5 buçukda türk kahvesi ve 1 tane kuru kayısı
Ayrı evde mi kaliyorduİnşaAllah canim
Şöyle anlatayim benim.kiz özel hastanede amelyathanede, 2senedir evde kalmiyor ayni sehirdeyiz ama biz köyde yasiyoruz diye saatleri uymuyor nöbete kalinca,oyuzden kismetse insallah kışa kadar evde olur
Yarın 1 haftam doluyor. İlk defa bu kadar kolay diyet yaptım canım hiç tatlı istemedi evde olmasına rağmen diğerleri yemesine rağmen hiç yemedim. Çok şaşırıyorum kendimeEvet iyi geldi bana da
Çok geçe kalınca kahvaltı 3 öğün yerinde oldu
Sağol canımAfiyet olsun canım
Evet canim ayri evde kaliyordu,2tane hemsireAyrı evde mi kaliyordu
Hem onun için hem sizin için daha iyi olur.
Yarın 1 haftam doluyor. İlk defa bu kadar kolay diyet yaptım canım hiç tatlı istemedi evde olmasına rağmen diğerleri yemesine rağmen hiç yemedim. Çok şaşırıyorum kendime
Bu devirde maddi hem manevi olarak iyi olur. Kış yine çok zor geçeceğe benziyor. Her gün biseylere zam geliyorEvet canim ayri evde kaliyordu,2tane hemsire
Kendi kazanip kendi yasiyordu,biz karismiyorduk kirasina falan,insallah daha iyi olur
Benim en büyük sıkıntım abur cuburdu acikdikca yemek aramıyor abur cubur yerdim hemen sonra yine acikirdim yine yerdim ne bulursam yeter ki tatlı olsun. Bir de canım sıkkın olduğunda 1 de yetmez 2 tane çikolata birden yerdimBazen buraya gelenler hedefine ulaşıpta gidiyor,bazen gene toz olup gidiyorlar
Beyninde yemegi bitirdiysen hedefinede okadar cabuk ulasirsin
Heee bu benBenim en büyük sıkıntım abur cuburdu acikdikca yemek aramıyor abur cubur yerdim hemen sonra yine acikirdim yine yerdim ne bulursam yeter ki tatlı olsun. Bir de canım sıkkın olduğunda 1 de yetmez 2 tane çikolata birden yerdim
Şükür kuzumÇok şükür o zaman canım
Bende tek ben sanıyordum da neden ben neden ben diyordumHeee bu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?