Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif_Eylul
11:00 1
14:00 3 dilim ekmek 2 yk mantar sote 1 yumurta 2 yk menemen 2 dilim peynir salatalık 2 taze incir
16:00 1 bardak ayran
17:30 sütlü Türk kahvesi 1 kuru kayısı
Bende kapanışı o saatlerde kahveyle yaptım. Ne kadar tok tutuyomus akşam biseyler yerim dedim ama acikmadim bile

Kavuşursun insalalh hayallerine en kısa zamanda
İnşaAllah canim
Şöyle anlatayim benim.kiz özel hastanede amelyathanede, 2senedir evde kalmiyor ayni sehirdeyiz ama biz köyde yasiyoruz diye saatleri uymuyor nöbete kalinca,oyuzden kismetse insallah kışa kadar evde olur

Bende kapanışı o saatlerde kahveyle yaptım. Ne kadar tok tutuyomus akşam biseyler yerim dedim ama acikmadim bile
Evet iyi geldi bana da
Çok geçe kalınca kahvaltı 3 öğün yerinde oldu

Afiyet olsun canım

İnşaAllah canim
Şöyle anlatayim benim.kiz özel hastanede amelyathanede, 2senedir evde kalmiyor ayni sehirdeyiz ama biz köyde yasiyoruz diye saatleri uymuyor nöbete kalinca,oyuzden kismetse insallah kışa kadar evde olur
Ayrı evde mi kaliyordu
Hem onun için hem sizin için daha iyi olur.

Evet iyi geldi bana da
Çok geçe kalınca kahvaltı 3 öğün yerinde oldu
Yarın 1 haftam doluyor. İlk defa bu kadar kolay diyet yaptım canım hiç tatlı istemedi evde olmasına rağmen diğerleri yemesine rağmen hiç yemedim. Çok şaşırıyorum kendime

Ayrı evde mi kaliyordu
Hem onun için hem sizin için daha iyi olur.
Evet canim ayri evde kaliyordu,2tane hemsire
Kendi kazanip kendi yasiyordu,biz karismiyorduk kirasina falan,insallah daha iyi olur

Yarın 1 haftam doluyor. İlk defa bu kadar kolay diyet yaptım canım hiç tatlı istemedi evde olmasına rağmen diğerleri yemesine rağmen hiç yemedim. Çok şaşırıyorum kendime

Bazen buraya gelenler hedefine ulaşıpta gidiyor,bazen gene toz olup gidiyorlar
Beyninde yemegi bitirdiysen hedefinede okadar cabuk ulasirsin

Evet canim ayri evde kaliyordu,2tane hemsire
Kendi kazanip kendi yasiyordu,biz karismiyorduk kirasina falan,insallah daha iyi olur
Bu devirde maddi hem manevi olarak iyi olur. Kış yine çok zor geçeceğe benziyor. Her gün biseylere zam geliyor

Bazen buraya gelenler hedefine ulaşıpta gidiyor,bazen gene toz olup gidiyorlar
Beyninde yemegi bitirdiysen hedefinede okadar cabuk ulasirsin
Benim en büyük sıkıntım abur cuburdu acikdikca yemek aramıyor abur cubur yerdim hemen sonra yine acikirdim yine yerdim ne bulursam yeter ki tatlı olsun. Bir de canım sıkkın olduğunda 1 de yetmez 2 tane çikolata birden yerdim

Heee bu ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…