Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolay gelsin. Ben hiç öyle değilim ya bende kendi huyunu sevmiyorum. Bitince gözüm arkada kalmaz en azından
Herkesin farklı işte huyları benim Bi kaç arkadaşım var evet 3 4 defa girer çıkarlar okuldan dolayı Bi gider Bi cami siler Bi gider süpürür. Gider gelir yemeği yapar ertesi gün ütü yapar ayy kanser olurum ben

Aynı ben. Dün o işin arasında tanımadığım birinin sünnet düğününe bile gittik oğlumu parka götürmüştüm davul sesi duydu yol uzerindeys düğünde oturduk izledik sonra eve geçtik

Selamun Aleyküm
Aleyküm selam
Kocamla dışarı çıktık kızın okul eşyalarını aldık
Ne gadder tuttiiii
İnşaAllah canim
Şöyle anlatayim benim.kiz özel hastanede amelyathanede, 2senedir evde kalmiyor ayni sehirdeyiz ama biz köyde yasiyoruz diye saatleri uymuyor nöbete kalinca,oyuzden kismetse insallah kışa kadar evde olur
Kızın için rahat olur eve geldiğinde hazır yemeğe oturur dinlenir en azından özel hastaneler çalılanlarının canına omuyorlar
Yarın 1 haftam doluyor. İlk defa bu kadar kolay diyet yaptım canım hiç tatlı istemedi evde olmasına rağmen diğerleri yemesine rağmen hiç yemedim. Çok şaşırıyorum kendime
Benimde 2. Haftaam bitiyor şekerli bir şey yemedim artık canım eskisi kadar tatlı istemiyırda ara ara krizleri vursada çabuk geçiyor artık

Benimde 2. Haftaam bitiyor şekerli bir şey yemedim artık canım eskisi kadar tatlı istemiyırda ara ara krizleri vursada çabuk geçiyor artık
Ne güzel cok sevindim senin adına
Şekersiz diyetini de daha önce çok yapmaya çalıştım ama yapamadımm sıfır şeker olmasa da eskiye göre çok az şeker. Belki bir gün tamamiyl şekersize de gecebilirim

Elifin ev sözleşmesi bitince eve gelicek artik kısmetse,araba alcaklar babalı kızlı ehliyette alcak eve gidip gelcek insaAllah
Hayırlı olsun hakkınızda abla inşallah dilediği gibi olur

E Elif_Eylul
Menü bildirimi
Kahvaltı
Patatesli yumurta
İki yemek kaşığı dolusu tulum peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün bir kase dolusu üzüm
Akşam yemeği
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı tavuklu bezelye yemeği
Akşam yemeği 5 te yedim 7 de düğün vardı gittim çerez yemedim kola içmedim
Önce bı ah çektim zorlandım valla yalan değil
Ama şuan yememenin verdiği huzurla uyiycam

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menüm
Kahvaltı biraz esmer ekmek
Peynirli yumurta
Zeytin
Akşam tavuk sote salata yoğurt
Ara yarım nektar 1 tane erik
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Alıntı da kalmış

İnşallah hersey gönlünüzce olur
Amin canim
Hayırlı olsun hakkınızda abla inşallah dilediği gibi olur
Amin canim
Afiyet olsun canım
Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…