- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 113
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.061
Herkesin farklı işte huylarıKolay gelsin. Ben hiç öyle değilim ya bende kendi huyunu sevmiyorum. Bitince gözüm arkada kalmaz en azından
Aynı ben. Dün o işin arasında tanımadığım birinin sünnet düğününe bile gittikHerkesin farklı işte huylarıbenim Bi kaç arkadaşım var evet 3 4 defa girer çıkarlar okuldan dolayı Bi gider Bi cami siler Bi gider süpürür. Gider gelir yemeği yapar ertesi gün ütü yapar ayy kanser olurum ben
Bnce karışık olunca asıl yazılmalı menüBugün menü yazmayım saçma ve karışık. Yarın baştan başlıyorum
Aleyküm selamSelamun Aleyküm
Ne gadder tuttiiiiKocamla dışarı çıktık kızın okul eşyalarını aldık
Kızın için rahat olur eve geldiğinde hazır yemeğe oturur dinlenir en azından özel hastaneler çalılanlarının canına omuyorlarİnşaAllah canim
Şöyle anlatayim benim.kiz özel hastanede amelyathanede, 2senedir evde kalmiyor ayni sehirdeyiz ama biz köyde yasiyoruz diye saatleri uymuyor nöbete kalinca,oyuzden kismetse insallah kışa kadar evde olur
Benimde 2. Haftaam bitiyor şekerli bir şey yemedimYarın 1 haftam doluyor. İlk defa bu kadar kolay diyet yaptım canım hiç tatlı istemedi evde olmasına rağmen diğerleri yemesine rağmen hiç yemedim. Çok şaşırıyorum kendime
Ne güzel cok sevindim senin adınaBenimde 2. Haftaam bitiyor şekerli bir şey yemedimartık canım eskisi kadar tatlı istemiyırda ara ara krizleri vursada çabuk geçiyor artık
Alıntı da kalmışElifin ev sözleşmesi bitince eve gelicek artik kısmetse,araba alcaklar babalı kızlı ehliyette alcak eve gidip gelcek insaAllah
Hayırlı olsun hakkınızda abla inşallah dilediği gibi olurElifin ev sözleşmesi bitince eve gelicek artik kısmetse,araba alcaklar babalı kızlı ehliyette alcak eve gidip gelcek insaAllah
Hakkınızda hayırlısı olsunElifin ev sözleşmesi bitince eve gelicek artik kısmetse,araba alcaklar babalı kızlı ehliyette alcak eve gidip gelcek insaAllah
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sabah 1 kk peynir+ 1 yumurta + çeyrek ekmek + domates/salatalık+2 bardak cay+2 YK yoğurt
Ara 1 kupa kahve
Akşam 1 YK pirinç pilav + 4 YK salata +2 bardak ayran
Ara 2 bardak cay
Su 2.5 litre
Adım 14000
E Elif_Eylul @MissHayaLet
Afiyet olsun canımSabah: ev yapımı poğaça 3 adet
Akşam: sarımsak soslu sucuklu pizza.
Annemler yarın dönüyor, göndermeden de ne yemek istese yedik:) kilo aldım ama pişman değilim, yarın işe ve dikkat etmeye başlıyorum
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı biraz esmer ekmek
Peynirli yumurta
Zeytin
Akşam tavuk sote salata yoğurt
Ara yarım nektar 1 tane erik
E Elif_Eylul
Amin canimAlıntı da kalmış
İnşallah hersey gönlünüzce olur
Amin canimHayırlı olsun hakkınızda abla inşallah dilediği gibi olur
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Menü bildirimi
Kahvaltı
Patatesli yumurta
İki yemek kaşığı dolusu tulum peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün bir kase dolusu üzüm
Akşam yemeği
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı tavuklu bezelye yemeği
Akşam yemeği 5 te yedim 7 de düğün vardı gittim çerez yemedim kola içmedim
Önce bı ah çektim zorlandım valla yalan değil
Ama şuan yememenin verdiği huzurla uyiycam
Amin canimHakkınızda hayırlısı olsun
Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın
GünaydınGunaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?