- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.281
Ooooo bilmoyormusun kaziklara layığımBende diyorum bu yılın altın kAzik ödülü bana gelmedi benden önce almışsın
Ne güzel bı sürpriz olmuş size ,Eylülün lol sırt çantasi vardi,1senedir dolapta takmadi simdi çıkartti oynarken cantanın dügmesi olup ısıklarınin yandiğını keşfettik yaa biz
TebriklerEylülün lol sırt çantasi vardi,1senedir dolapta takmadi simdi çıkartti oynarken cantanın dügmesi olup ısıklarınin yandiğını keşfettik yaa biz
Afiyet olsunMerhabalar ben geldim bugün pek giremedim basım çok fena ağrıyor yine hiç biseye halim yok bebe uyudu bende yattm biraz uyumuşum
Menümü de yazayım gelmişken
Sabah oğlana simit almıştım bı parca kopardım
10 buçuk 11 gibi biraz kraker yedim okulda
12 buçuk 2 yumurtadan omlet
3 tane pankek ile takin pekmez
Salatalık domates
5 gibi sogumus 1 fincan kahveve bı ısırık kek bı ısırık cikolata
6 gibi 1 buçuk kepçe tavuk çorba bı kaç kaşık yoğurt
Yarın regl günüm canım çikolata istiyor ne yapacağım ben
Evet oda şaşırdıNe güzel bı sürpriz olmuş size ,
Tebrikler
Sağol hiç canım istemiyor çorbayı da zorla yedim. Umarım hamile felan değilimdir ben hiç böyle olmazdım ya midem de bulanıyorAfiyet olsuncanım gecmis olsun
Az yemissin
Ayyy burayA gelen hamile kalıyorSağol hiç canım istemiyor çorbayı da zorla yedim. Umarım hamile felan değilimdir ben hiç böyle olmazdım ya midem de bulanıyor
Ayyy burayA gelen hamile kalıyor
Eyvah eyvah. Okulda da sınıfa bı girdim bı koku var tahta kalemiyle biseyler yazmış çocuk onun kokusuymus normalde bebe altına yaptığında 10 dk sonra geliyordu bana kokuAyyy burayA gelen hamile kalıyor
Ayyy hayırlısıEyvah eyvah. Okulda da sınıfa bı girdim bı koku var tahta kalemiyle biseyler yazmış çocuk onun kokusuymus normalde bebe altına yaptığında 10 dk sonra geliyordu bana kokuhiç hassas değildi. Düşündükçe korkmaya başlıyorum
Allah isteyene versinAhaaa bitane daha
Test vardı evde şimdi yapsam çıkar mı sabah mi yapsamAyyy hayırlısı
Amin amin. Normalde isterim ama şuan isteyemiyorumAllah isteyene versin
Günün geçti miTest vardı evde şimdi yapsam çıkar mı sabah mi yapsam
Çocuklar küçük olunca zor yaAmin amin. Normalde isterim ama şuan isteyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?