- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.301
Yok yarın olmasını bekliyordumGünün geçti mi
Yap yap çikarTest vardı evde şimdi yapsam çıkar mı sabah mi yapsam
AminAllah isteyene versin
Zor ya daha buna yetemiyorum zaman ayiramiyorum. Eşim istiyordu oğluma da soruyo kardeş ister misin diye o da yok ben polis araba istiyor diyoÇocuklar küçük olunca zor ya
Yarın mı regl günün anlamadımYok yarın olmasını bekliyordum
Akıllı bebeZor ya daha buna yetemiyorum zaman ayiramiyorum. Eşim istiyordu oğluma da soruyo kardeş ister misin diye o da yok ben polis araba istiyor diyoakıllı çocuk napavak kardeşi
Gidiyorum yapmaya hayırlısı olsun ama insalalh mevsimlerden yorgunluktan felandirYap yap çikar
Evet yarın regl günümYarın mı regl günün anlamadım
Bence dolunaydanGidiyorum yapmaya hayırlısı olsun ama insalalh mevsimlerden yorgunluktan felandir
Bizde gecti sandikEvet yarın regl günüm
Benimkilerin arası 3 yaş kızım 5 yaşında oğlum 2 yaşında bende kızıma şakadan sana bi tane daha küçük kardeş getireyim diyorum istemem bu yeter 2 tane olursa beni yerler diyor olurum başka abla bulursunuz diyorZor ya daha buna yetemiyorum zaman ayiramiyorum. Eşim istiyordu oğluma da soruyo kardeş ister misin diye o da yok ben polis araba istiyor diyoakıllı çocuk napavak kardeşi
Hallederim canım yarını hafif atlatırsam geçer gider gramcıklarCumaya halledersin
Çokzel yenmis
Cumaya güle güle
Eskin cok guzel tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Koruyorsun kilonu artı artı olarak
Sağol canım
Artısin sanırim cumaya hallerdersin
Gecmis olsun canimHallederim canım yarını hafif atlatırsam geçer gider gramcıklaroğlan hastalandı ya. Tam isim bitti düzene giricem diyorum oofff
Birazmi uyudun bu birazmiBiraz uyumusumkafalar bomba
Heyecanlandirdin bizi kız geçti sandımEvet yarın regl günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?