- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.421
Gecen ay yazilmisti simdi gircek sinavaNe zaman
Akşam eve gelince bizimki yarın okul var mı evet var kızım yaaaa ben gitmek istemiyorum diyorAy inşallah ya ilk ay galiba biraz sancılı geçiyor sabır lazim
Ben bulamıyorumBugun sattim ben arkadasa 20kilo 200tl aldim,
Bizimkinler gözel
Saymamis canım niye öyle oldu kiBenim bu saat adımlarımı saymamış bugün sanırım cidden sabah 7 den bu yana dolanıyom adım sayısı 5 bin
Anlamadımki saat 18.30 dan bu yana olurdu 5 bin o kadar işe anlamadım ellerim şişmişti biraz gevşek takmıştım ondan mıkiSaymamis canım niye öyle oldu kibenimki 10000 kusurde
Gündüz anam geldi yemek çay sonra gitti sonra iki posta çamaşır katladim aZ önce mkainayi boşalttım basiqri dizdim mutfağı topladım masayı sildim bebeler uyudu şimdi oturdum sayılır sen naptın ,Siz ne yaptınız
Bende kızımla çaya oturdumGündüz anam geldi yemek çay sonra gitti sonra iki posta çamaşır katladim aZ önce mkainayi boşalttım basiqri dizdim mutfağı topladım masayı sildim bebeler uyudu şimdi oturdum sayılır sen naptın ,
Nabız ölçme mis olabilir canım ondandirAnlamadımki saat 18.30 dan bu yana olurdu 5 bin o kadar işe anlamadım ellerim şişmişti biraz gevşek takmıştım ondan mıki
Ohhh misss afiyet olsun canımBende kızımla çaya oturdum
Beraber olsun kaptanımOhhh misss afiyet olsun canım
3 olacak aralikdaKaç yaşında kuzun
En son bana böyle olduğunda hamileymisim işte. İlk hafta negatif çıktı sonra ki hafta doktora gidecektim gitmeden test yaptım pozitif geldiOldu da daha kırmızılar yok ortada
Dun tarlada kasayi taşırken bir düştum bacağım yamuldumosmor olmus
Yamulan yamulana bugünİnanmıyorum gecmiş olsun
Geçmiş olsun canımDun tarlada kasayi taşırken bir düştum bacağım yamuldumosmor olmus
BendeHepsini uyuttum şükür
Benim spiral takılı +eşim korunuyor olursa mucize olurEn son bana böyle olduğunda hamileymisim işte. İlk hafta negatif çıktı sonra ki hafta doktora gidecektim gitmeden test yaptım pozitif geldi
Heee ondanGecen ay yazilmisti simdi gircek sinava
Aboo sende mi gecmiş olsunYamulan yamulana bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?