- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.381
Heee bende mezun olcam.bu hafta tükkanı kapatiyoruzAkşama kadar tazı gibi kosturdum cumadan bu yana Allah yatak nerde diyene mezunuuu nerde o günler gitmek için değil de şu kiloları vermek için can atıyorum mezun olmaya
Şubat'ı bulursa iyiondan dedim ya kuyruğuma baka baka gelirim gene yıl dönümümde Şubat'ta
Sen nere mezun oluyonHeee bende mezun olcam.bu hafta tükkanı kapatiyoruz
Kk denSen nere mezun oluyon
Bak bak 11 eylülde girmis enson
Aşk olsun her zaman
Sen senAşk olsun her zaman
Yoo küfür ettim
Güzel küfür ederim
BiliyomGüzel küfür ederim
Ben ben evet bitterSen sen
Kk den
Hakkaten bittersin heBen ben evet bitter
Tamam kiralımtmm liste yapmiyosan yapmada mezun da olma iki muhabbetin belini kiriyoz surda
Aman sen detıx yapma perşembe bi salıyon şimdi ne var yok yersinBen heyecanlanıyorum ama kaptanım benim bu manyak kiloların duruyo duruyo öyle gidiyobir 70 te takılmıştı bide 67-68 de takılmıştı şimdi giderse diye heyecanlanıyom ama bosada olabilir sevincim gerçi detoxa başladım bakım vücudumu iyice manyak ettim bı ondan bı ondan diyet delisi oldu bedenim tabi arada da giyim bu noluyuor diyor
Yavaş yavaş yemeyi azaltmayı denediğimde başaramıyorum. Böyle oruç mantığı olunca açlığa adapte oluyorumAfiyet olsun canım
Yememissin bisey
Neyse sen kendin icin eniyisini bilirsinYavaş yavaş yemeyi azaltmayı denediğimde başaramıyorum. Böyle oruç mantığı olunca açlığa adapte oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?