- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.621
İncir reçeli napiyo fırındaDomates biber turşusu kurdum,incir recelini fırina attim
Afiyet olsun canimMerhabalar oğlumu almaya bı gittim kaynanama bı daha gelemedim yemeği de orda yedik artık.
11 gibi biraz kraker
12 30 menemen çeyrek ekmek
16 da sütlü türk kahve
18 30da 1 kase mercimek çorba
Karışık kizartma ve 1 dilim ekşi mayalı ekmek
A yoğurt az üzüm
Firinda daha güzel recel.oluyor istersen deneyebilirsin,erik recelinide öyle yapıyorum benİncir reçeli napiyo fırındailk defa duyuyorum fırında reçel
Yok canım ordan çıktıktan sonra bikac yerde daha denedim sol göz yok yarın sabahtan göz doktoruna gidicem bir kagıt verdi direk git bununla dediÖnce sağ tarafı kontrol ettilerse o ara sol gözünü kapattigin için hemen göremiyosun. Bence ondan olmuştur bilmiyorum doktor sıkar etti ki ona
Ohhh ellerine sağlıkDomates biber turşusu kurdum,incir recelini fırina attim
Ohhh ellerine sağlık
Bende salcalık domates biber aldım yarın işlerimi hallettikten sonra
Aayy bahcede de ne rahat olur
Bende alcam daha arkadasin bahcede yapcakmışık benim kocam.diyor
Bende ilk defa yapicamAayy bahcede de ne rahat olurmis gibi ev kirlenmeden
Aa firinda nasil oluyor.Domates biber turşusu kurdum,incir recelini fırina attim
Incirler minik minik bütun olarak diziyorum üstüne sekeri az su bikac karanfil ver firinaAa firinda nasil oluyor.
Alıntıda kalmış be yazacaktım acepHay hay iste hey hey ley ley
Yaa çiğden mi fırında kaynıyor yaniIncirler minik minik bütun olarak diziyorum üstüne sekeri az su bikac karanfil ver firina
Hiiiiii evet incirin canı nekadar,yada yumusak meyvenin diyim olsunda aticam bak gör dağılma bile yok topicikYaa çiğden mi fırında kaynıyor yani
Yaa ilk kez duydum nu şekil reçel foto bekliyorum belki Bnde yaparımHiiiiii evet incirin canı nekadar,yada yumusak meyvenin diyim olsunda aticam bak gör dağılma bile yok topicik
Hellıoooo bn burdayımGene kimse yok gene kimse yok
17 Ekim idi sankiM Mavi Menekse nezmandı senin sınavin
Aaa bahceye Ocaklık yapmıyonuz muBende ilk defa yapicam
Yaaa bizim bahce var kocaman ama herkeste traktor var kazan koyup yakmaya yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?