- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.661
Bu ben bende kendimi görüyor saniyordum megersem bildiğin körmüşümYaa cok garip sağlık raporu alcaktım sağ gözüm bütün harfleri gördü sol göz hic birini görmedi
Ve sen hâlaa gitmeBu ben bende kendimi görüyor saniyordum megersem bildiğin körmüşüm
Immm enfes görünüyor eline sağlık ablacım afiyetle yiyin
He diğer hafta alayım randevu özele gideyim napayımVe sen hâlaa gitme
Yok canim neden gitcen kavanoz dipli gözlük verene kadar gitmeHe diğer hafta alayım randevu özele gideyim napayım
KimBak bak mesajimi görmüyor
Kim diyen
Bn 5 senedir ertele ertele kışın artık bulanık görmeye başladım öyle gittim şimdide takınca başım dönüyor kız çekiyor gözümdenYok canim neden gitcen kavanoz dipli gözlük verene kadar gitme
Benimkiler daha ayaktaÇocuklar uyudu
Ne kaçırdımKim diyen
Bnde uyutuyorumBenimkiler daha ayakta
Kavanoz dipli de olsa gözlük gözlük tür çirkin Betty gibi gezerim ortada napayımYok canim neden gitcen kavanoz dipli gözlük verene kadar gitme
Benimkiler uyumasaydi kafayı yicektim artık ikiside 7 den beri ayaktaydiBenimkiler daha ayakta
Bu bebelere bastık folik asit ceviZ yumurta gözlerBenimkiler uyumasaydi kafayı yicektim artık ikiside 7 den beri ayaktaydi
Müthiş gözüküyor afiyetle yiyin ellerine sağlık
Aaa erteleme canım göz önemli ben farketmedim doktorda sag iyi gördüğünden farketmemişsindir dediBu ben bende kendimi görüyor saniyordum megersem bildiğin körmüşüm
Lens alsana kullanabilirim dersenBn 5 senedir ertele ertele kışın artık bulanık görmeye başladım öyle gittim şimdide takınca başım dönüyor kız çekiyor gözümden
Enfes gozukuyor wllerine saglik kaptancim.
Bizimkiler de uyudu elhamdülillah. Valla uyuyasiya kadar birini esim birini ben aliyorum yine de yetemiyoruz bizim cocuklara. Gece cis mesaisi baslayacak simdi.Benimkiler daha ayakta
Ne kaçırdım
Bu arada alıntı gitti reçelin rengi efsane duruyor afiyetle yiyin
Müthiş gözüküyor afiyetle yiyin ellerine sağlık
Aaa erteleme canım göz önemli ben farketmedim doktorda sag iyi gördüğünden farketmemişsindir dedi
Farketmişsin git mutlaka
Lens alsana kullanabilirim dersen
Teşekkür ederim canımlarEnfes gozukuyor wllerine saglik kaptancim.
Bizimkiler de uyudu elhamdülillah. Valla uyuyasiya kadar birini esim birini ben aliyorum yine de yetemiyoruz bizim cocuklara. Gece cis mesaisi baslayacak simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?