- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.961
Yardımcı olmakta onungöreviSabah ev işlerinden bahsediyoz kadının görevi diyo
Böğüren kişi bunu yaparmı hiç ay sinir oluyorumNe var 2 yumurta kırsa karıcım kalk yemek yiyek dese
Böğüren kişi bunu yaparmı hiç ay sinir oluyorum
Bende aynısını dedim bu evde birlikte yaşıyoruz birlikte yapıcaz dedim bende yoruluyorum dedim çalışma o zaman diyorYardımcı olmakta onungörevi
Yoo bizimkiler padişah
Bnmki bi iş yapacağım zaman yardımı Burak bana da engel oluyor.
Dinlen diyor yav işler bitişinde öyle dinlenim
Bizdede aynı durum var hemen dışardan söylemeye kalkıyorBnmki evde bişey hazırlamamak için dışardan söyler
Zaten hemen çalışma desinBende aynısını dedim bu evde birlikte yaşıyoruz birlikte yapıcaz dedim bende yoruluyorum dedim çalışma o zaman diyor
Bence de oh iyi uyumusumİyi yapmışsın
Uykum kactıDaha uyu ozaman
Hee nerdee ben calıstım sen naptın bütün günNe var 2 yumurta kırsa karıcım kalk yemek yiyek dese
Vala bende sinir oldum verdim önüne yemeği odaya gittimBöğüren kişi bunu yaparmı hiç ay sinir oluyorum
Bize dısardan yemek gelmiyor getir yok malesef getir filiz varBizdede aynı durum var hemen dışardan söylemeye kalkıyor
Heee gorevi iste doğru söylemisSabah ev işlerinden bahsediyoz kadının görevi diyo
İstemiyorya hemen bahane hazırZaten hemen çalışma desin
Heh anca konuşsunlar salla gitsin ben çok takıyodum önceleri sonra baktım tımarhanelik olcam bıraktım o da bıraktı ben takmayıncaBence de oh iyi uyumusum
Uykum kactı
Hee nerdee ben calıstım sen naptın bütün gün
Vala bende sinir oldum verdim önüne yemeği odaya gittim
Bizim burasıda öyle çardak sezonu kapanıyorHava okadar soguduki birden dondum sümüklerim dondu
Kiz agladi dışari gidelim diye hayir dedim soguk inanmadi,giydirdim hirkasini çıktik hemde bakkala girdik,dondu kulaklari burnu falan anne eve gidelim dedi,yaaa dedim bak görBizim burasıda öyle çardak sezonu kapanıyor
Toto donuyor valla bn hala terlik giyiyorum amaKiz agladi dışari gidelim diye hayir dedim soguk inanmadi,giydirdim hirkasini çıktik hemde bakkala girdik,dondu kulaklari burnu falan anne eve gidelim dedi,yaaa dedim bak gör
Al sana sokakKiz agladi dışari gidelim diye hayir dedim soguk inanmadi,giydirdim hirkasini çıktik hemde bakkala girdik,dondu kulaklari burnu falan anne eve gidelim dedi,yaaa dedim bak gör
Aman giydir valla ciddi birden düstü hava sıcaklıgı gece 11 burdaToto donuyor valla bn hala terlik giyiyorum ama
Bnde kıza uzun kol giydiriyorum artık
Hee gör ebeni dedimAl sana sokak
Amin canim
Hayatı böyle deneyimleyerek öğrenecek olan sana olmuş sende usumussunKiz agladi dışari gidelim diye hayir dedim soguk inanmadi,giydirdim hirkasini çıktik hemde bakkala girdik,dondu kulaklari burnu falan anne eve gidelim dedi,yaaa dedim bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?