Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten hemen çalışma desin
İstemiyorya hemen bahane hazır
Ama hakkınıda yiyemem sinirli olmadığında yardım eder hafta sonu oğlanla ona ev süpürmeyi balkonu veriyorum bende diğer işleri yoksa yetişmiyor

Bence de oh iyi uyumusum

Uykum kactı

Hee nerdee ben calıstım sen naptın bütün gün

Vala bende sinir oldum verdim önüne yemeği odaya gittim
Heh anca konuşsunlar salla gitsin ben çok takıyodum önceleri sonra baktım tımarhanelik olcam bıraktım o da bıraktı ben takmayınca

Bizim burasıda öyle çardak sezonu kapanıyor
Kiz agladi dışari gidelim diye hayir dedim soguk inanmadi,giydirdim hirkasini çıktik hemde bakkala girdik,dondu kulaklari burnu falan anne eve gidelim dedi,yaaa dedim bak gör

Kiz agladi dışari gidelim diye hayir dedim soguk inanmadi,giydirdim hirkasini çıktik hemde bakkala girdik,dondu kulaklari burnu falan anne eve gidelim dedi,yaaa dedim bak gör
Toto donuyor valla bn hala terlik giyiyorum ama
Bnde kıza uzun kol giydiriyorum artık

Al sana sokak

Hayatı böyle deneyimleyerek öğrenecek olan sana olmuş sende usumussun bizim oglanda sabah çok üşüdü okula giderken ama yapacak bişey yok anam kışın napacaz kışta çok sert geciyo kar bir türlü kalkmiyo şimdiden dizi vizi aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…