- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.981
Gece gerçekten soğukAman giydir valla ciddi birden düstü hava sıcaklıgı gece 11 burda
Hee gör ebeni dedim
Aman cocuk iste keske anlasalar bana söz vermistin dısari cikarcaktin dedi çıktık ebemizi gördük geldimHayatı böyle deneyimleyerek öğrenecek olan sana olmuş sende usumussunbizim oglanda sabah çok üşüdü okula giderken ama yapacak bişey yok anam kışın napacaz kışta çok sert geciyo kar bir türlü kalkmiyo şimdiden dizi vizi aldı
Bu saatte yatcan ohaGidemde acıcık bende yatam sonra temizlik
Bnmde bebe uyuyor gece nasıl uyucakBu saatte yatcan oha
Kiz biz bile öglen uykusuna yatınca gece zor daliyoruzBnmde bebe uyuyor gece nasıl uyucak
Öğlen az uyudu nerdeyse tek uyku uyuyor öyle olunca 9 da bayılıyorKiz biz bile öglen uykusuna yatınca gece zor daliyoruz
Daha sonra öglende uyumucakÖğlen az uyudu nerdeyse tek uyku uyuyor öyle olunca 9 da bayılıyor
Takan kimHeh anca konuşsunlar salla gitsin ben çok takıyodum önceleri sonra baktım tımarhanelik olcam bıraktım o da bıraktı ben takmayınca
Abisi 1. Sınıfa kadar öğlen uyuduDaha sonra öglende uyumucak
Az kaldı diye mi artık gitmiyorsunuzInciri 30tl yapmislar yarina ama malesef biz gitmicez toplamaya nasilda istedikleri gibi fiyatta artış yapıyor naletler
Bizde cocuklar hep bütün gündü malesefAbisi 1. Sınıfa kadar öğlen uyudu
Sorma hep böyle yapiyorlar fiyatiAz kaldı diye mi artık gitmiyorsunuz
Aayy hadi hayırlı olsunBen şok benim koca bitane mutahit getirecekmiş eve baksin diye ilk defa biseye yaramış baski yapa yapa
Amin canim insaAllah yaptırırizAayy hadi hayırlı olsun
Hadi gözünaydınBen şok benim koca bitane mutahit getirecekmiş eve baksin diye ilk defa biseye yaramış baski yapa yapa
Sagol canimHadi gözünaydın
Yok cektirmemis dogukandan haber gelmemiş annemdeyiz biz simdiM MissHayaLet anam çektirmişmi dislerini haberin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?