- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #110.101
Maşallah anneyeAnneler herkese kilo aldırıp gidiyor. Kız kardeşim 54 kiloydu 57 olmuş. Ablam evli, evi barkı ayrı o bile kilo aldı annem buradayken
Ocak ayına kadar göremem daha. O zamana kilo vereyim de gittiğimde kilo almaya yüzüm olsun
Tamam o zaman motivasyonuna söyle gitmesin bi yere daha işiniz varKaptancım bu hafta sürekli toplu taşıma kullandım. Nerdeyse hiç yürümedim. Annemlerden kalan yemekler ziyan olmasın diye de kahvaltı yaptım, öğlen hastanede yedim, akşam evde yediim. Yemekler bu akşam bitecek inşallah. Bi de galiba düğün geçti diye motivasyonumu kaybettim
Cumaya yeniden başlarsin 21güneKaptancım bu hafta sürekli toplu taşıma kullandım. Nerdeyse hiç yürümedim. Annemlerden kalan yemekler ziyan olmasın diye de kahvaltı yaptım, öğlen hastanede yedim, akşam evde yediim. Yemekler bu akşam bitecek inşallah. Bi de galiba düğün geçti diye motivasyonumu kaybettim
İnşallah kaptancım desteğin için çok teşekkür ederimCumaya yeniden başlarsin 21güne
Hedefe 3 kilo kalmıştı ne güzeeel. Keşkem o pizzayı yemeyeydiiim. Ucunu orda kaçırdıımTamam o zaman motivasyonuna söyle gitmesin bi yere daha işiniz varverilecek kilolar var
Rica ederim canım biz nezaman istersen burdayizİnşallah kaptancım desteğin için çok teşekkür ederim
Başlayınca güzel gidiyorsun. Sıkma canını yarın tartıl 0 dan başla yineHedefe 3 kilo kalmıştı ne güzeeel. Keşkem o pizzayı yemeyeydiiim. Ucunu orda kaçırdıım
Arada olur öyle seyler,annen geldi guzel vakit gecirdiniz öyle düşünHedefe 3 kilo kalmıştı ne güzeeel. Keşkem o pizzayı yemeyeydiiim. Ucunu orda kaçırdıım
Hocam ben ye kısmında takılı kaldım bi türlü dengele aşamasına gelemedimRica ederim canım biz nezaman istersen burdayiz
Yee dengele zayıflaaa
Sen yemeye devam ozaman evladimHocam ben ye kısmında takılı kaldım bi türlü dengele aşamasına gelemedim
Sen ben olabilir misinHocam ben ye kısmında takılı kaldım bi türlü dengele aşamasına gelemedim
Sözde burada bugün yağışlı akşam üstü falanSabah 5ten beri yagmur yağyor
Bugün temizlik zamani,pazara gideyim dedim merkeze,yagmurdan oda kaldi
Günaydın
GünaydınGünaydın hanımlar
Ucunu kaçırdığım muhteşem bi hafta geçirdim. Hastaneye yeni gidiyorum tartılacağım, bi de yarın aç tartılacağım. Bari 70i görmesem
Ayy benimde heryer toz üstün körü hep yaptim kendimden utandimYa hic birşey yapasım yok neden böyle yahalılar yıkamaya gitti temizlik yapmam lazım ama yok yapasım
Kalk kalk bak ben heryeri sildim wc falan domestostla yıkandı tezgahı topladım sildim cocuklarin üstünü değişip supurcem her yeri sende yapabilirsinYa hic birşey yapasım yok neden böyle yahalılar yıkamaya gitti temizlik yapmam lazım ama yok yapasım
Gelem mi dolunay bana ters etki etti bu aralar titizliğim üstümde hiç bir yerde dağınıklık görmeye tahammül edemiyorumAyy benimde heryer toz üstün körü hep yaptim kendimden utandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?