- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #110.121
Dağınik degilim aslinda hersey yerli yerinde oyuncaklar bile ama 1aydır oylesine sildimGelem mi dolunay bana ters etki etti bu aralar titizliğim üstümde hiç bir yerde dağınıklık görmeye tahammül edemiyorumnormalde de yaparım ama bu aralar fazlalasti
Kalk kalk bak ben heryeri sildim wc falan domestostla yıkandı tezgahı topladım sildim cocuklarin üstünü değişip supurcem her yeri sende yapabilirsin
TamamSen yemeye devam ozaman evladim
OlabilürSen ben olabilir misin
İnstagramda falan temizlik yapıp paylaşıyorlar onlara bak sonra yapası geliyor insanınYa hic birşey yapasım yok neden böyle yahalılar yıkamaya gitti temizlik yapmam lazım ama yok yapasım
Yoruluyorsun abla normal senin ki bisey olmaz takma senin sağlığın daha da önemli herseye yetişmek zorunda değilsinDağınik degilim aslinda hersey yerli yerinde oyuncaklar bile ama 1aydır oylesine sildim
Ya hic birşey yapasım yok neden böyle yahalılar yıkamaya gitti temizlik yapmam lazım ama yok yapasım
Kayfe içelim o zmnDağınik degilim aslinda hersey yerli yerinde oyuncaklar bile ama 1aydır oylesine sildim
Hadi yap benim işim az kaldi üst kat bittiKayfe içelim o zmn
Hadi yap benim işim az kaldi üst kat bitti
İyi güzel kokuyor allahtanOlgun kavunun götü çatlamis akmis suyu dolabin altına dogru diyorum bu güzel kavun kokusu nerden geliyor
Baktim sarı sari akmış gitmisİyi güzel kokuyor allahtan
Şimdilikİyi güzel kokuyor allahtan
SonraŞimdilik
Kahveye son ozaman bana yolla benim kiza dokunmazBn çözdüm bnm kıza granül kahve dokunuyor domates filan değil
1 haftadır içmiyorum öncesinde ara ara içiyordum
Kaşıntısı olmuyor
Aslında bunu tatilde farkettim orda içmedim hiç kaşınmıyordu Türk kahvesi içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?