- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.101
Ben çok yorulunca ödem topluyom bide 3 gündür girişler serbest çıkışlar yasakNapiyosun sen hafta sonu
Bn yeşil domates sevmim yaBende gittim gene yesil domates topladim pazara gitcem salatalik geldiyse alayimda kurayim
Anam gelecek ya yeşil domates yemeği yapsınBende gittim gene yesil domates topladim pazara gitcem salatalik geldiyse alayimda kurayim
Gelmiş var burda 15 ten başlıyorBende gittim gene yesil domates topladim pazara gitcem salatalik geldiyse alayimda kurayim
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Barbunya ayıklıyorum
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
Sapsik bizde barbunyayi geçen hafta 40 dan aldık ama hiç çürük falan yoktu dolu dolu çıktı hepsi.3 kilo barbunya aldım ayıkladım. Şeker fasülye 30 ₺ olmuştu bu hafta keşke geçen alaydım dedim 22₺ idi almadım
Ben 15 aldım sanırım çok pahalanmış3 kilo barbunya aldım ayıkladım. Şeker fasülye 30 ₺ olmuştu bu hafta keşke geçen alaydım dedim 22₺ idi almadım
Bn yeşil domates sevmim ya
Anacığın yemek yapaydı
Hayy sizinAnam gelecek ya yeşil domates yemeği yapsın
Günaydın canimGünaydın kızlarçocuklar uyurken biraz bisiklete bineyim
Günaydın canımGünaydın :)
Bizim kışlık erzağımızı annem bahçemizden topladı. Bahçeyi yeni yapıyor diye köyden sürekli tohum vermişler. Her yerde envai çeşit fasülye var :)
Günaydın canımGünaydın :)
Bizim kışlık erzağımızı annem bahçemizden topladı. Bahçeyi yeni yapıyor diye köyden sürekli tohum vermişler. Her yerde envai çeşit fasülye var :)
İyi masallah canim
200 300 mü şakacı şey seniCocuklar çörek istedi sabah tarlaya giderken yogurdum simdi pişiriyorum,ama yagdan öggh geldi
Peynir süt vs. Bisey kalmamis evde simdi 200 300 markete
Afiyet olsunCocuklar çörek istedi sabah tarlaya giderken yogurdum simdi pişiriyorum,ama yagdan öggh geldi
Peynir süt vs. Bisey kalmamis evde simdi 200 300 markete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?