- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.981
Beni arıyorlar sonra mesaja gülücük koyunca güldü oluyoz hayır yani hep mi somurtuyorum benOluruz tabee
Ay sabah benimde bitmedi artık oturdum makina başına bekledim kedi gibi
Sesim çıkmazsa uyumuşum demektir benim uykuma pek güven olmazKorkma gızmakinede camasırlar dönüyor uyku yokk
Bu gözler klasik kahvaltı içinde neler görmedi kiOlabilir yani sonucta neden olmasın
GenellikleBeni arıyorlar sonra mesaja gülücük koyunca güldü oluyoz hayır yani hep mi somurtuyorum ben
Aman uyu çok durdunSesim çıkmazsa uyumuşum demektir benim uykuma pek güven olmaz
Bencede receller ballar da olabilir sonuctaBu gözler klasik kahvaltı içinde neler görmedi ki
Çok mesaj olunca öyle yapıyorum seriye takiyomGenelliklebegene basa basa
Yemiş ola bilirimDün de yemedn mi kara buğday pilavınıafiyet olsundu
Keske benim uykuma da güven olmasa sak siye uyusamSesim çıkmazsa uyumuşum demektir benim uykuma pek güven olmaz
Peynir zeytin yumurta çay benim klasik kahvaltimBencede receller ballar da olabilir sonucta
Balıydı kaymağıydı reçel pekmez falan filan işteKlasik kahvaltı? İcinde ne var mesela
Sende haklıısn kim ugrassın bunları her mesajına komik atmaklaÇok mesaj olunca öyle yapıyorum seriye takiyom
Uyumam için çok yorgun olmam gerekiyor ufakligw bu ara çok kalkıyorumKeske benim uykuma da güven olmasa sak siye uyusam
Klasik kahvaltısı olmayan benPeynir zeytin yumurta çay benim klasik kahvaltim
Kız valla ne yapacağımı bilemiyom bazenSende haklıısn kim ugrassın bunları her mesajına komik atmakla
Susak ya başımda bebeler olmasa neler yaparım ohhhOlmaz olsun beyle güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?