- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #113.221
Hımmm yediklerindendirKilom 77
İnşallah istediğin gibi olur canımMutahit abi var bizim, onun ustalari yapıcak dedi filiz sen söyle enver demesin ne istiyorsan yaptir,dedim abi cok tutarsa bu adam biraz fazla ister dedi ben ayarlicam sen merak etme sadece ne istiyosan oni yaptir
İnşaAllah canim İnşaAllahİnşallah istediğin gibi olur canım
Hadi inşallah gönlünce olsunMutahit abi var bizim, onun ustalari yapıcak dedi filiz sen söyle enver demesin ne istiyorsan yaptir,dedim abi cok tutarsa bu adam biraz fazla ister dedi ben ayarlicam sen merak etme sadece ne istiyosan oni yaptir
-ler kurban olsun sana ne zaman istersen söyle atayım
Tabi kız yedim attım bir deHadi hayırlı olsun
Afiyet olsun canımalıntıda kalmış gömmüşsündür çoktan
Amin canimHadi inşallah gönlünce olsun
Hayırlı olsun inşallahMutahit abi var bizim, onun ustalari yapıcak dedi filiz sen söyle enver demesin ne istiyorsan yaptir,dedim abi cok tutarsa bu adam biraz fazla ister dedi ben ayarlicam sen merak etme sadece ne istiyosan oni yaptir
Amin canimHayırlı olsun inşallah
Baya kırıldı ekran şuan koruyucusu tutuyo kullanabiliyorum servise vericemNeee nasil
Cidden çok üzüldüm çok kötü olmuşBaya kırıldı ekran şuan koruyucusu tutuyo kullanabiliyorum servise vericemama o kdr para biriktirşp almıştım bi haftası çıkmadı daha
Sizin icin hayırla bir miktar tutsun inşallah istediklerinin hepsi yapılsınUstaya söyledim neler isteğimi bakalim ne para tutacak,10 15gün sürer dedi
Isteklerimi bir yazsammmSizin icin hayırla bir miktar tutsun inşallah istediklerinin hepsi yapılsın
Bnmde istediğim var bakalım eşim mobilyacı ayarlıcakmışIsteklerimi bir yazsammm
Hadiyaaa bizede gelsin siparis verelimBnmde istediğim var bakalım eşim mobilyacı ayarlıcakmış
2 seneyi bulurBnmde istediğim var bakalım eşim mobilyacı ayarlıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?