- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #113.181
Ayy valla kalsaydi keske ordaCok garip bir geceydi ya bitmedi dimi hala esya yerlesimiaraba işini naptınız
Tebrikler canim
Neee nasilGüncel kilo : 68,7
Bu arada yeni aldığım tel bi hafta olmadan ekranı kırıldı kendi ekranıağlıcam sinirden
Yapma ya kötü olmuş servise deseneGüncel kilo : 68,7
Bu arada yeni aldığım tel bi hafta olmadan ekranı kırıldı kendi ekranıağlıcam sinirden
Eki Görüntüle 3138642
@MaviMenekşe
Ah kıyamam...Güncel kilo : 68,7
NiyeeAyy valla kalsaydi keske orda
Yaa insan kirada otururken bikac bisey alir çalışan insan bizimkinler almista almıs yüklü yükle bitmedi sinir oldum,dedim geri kalani taksiyle sen götür
Zeytinleri de ekmek belli olmasındite üstüne dizmişAgzuma layık kahvaltı tabagı
Afiyet olsun canımAgzuma layık kahvaltı tabagı
Yok kız fırında ısıtıyorum biraz zeytinleri diğer türlü yiyemiyorum benZeytinleri de ekmek belli olmasındite üstüne dizmiş
Zeytini miYok kız fırında ısıtıyorum biraz zeytinleri diğer türlü yiyemiyorum ben
Aaa ne kadar cok yapmışYaa insan kirada otururken bikac bisey alir çalışan insan bizimkinler almista almıs yüklü yükle bitmedi sinir oldum,dedim geri kalani taksiyle sen götür
Birde şu var,1100 kirayken 2500 istemis oda kötü 100de 100 zam bune,araba alip ödemek daha mantikli
Ben dedim ya bircok seyi biraz ısı görmeden yiyemiyorumZeytini miyime kız zorlama
Zeytin sevilmez mi bea 12 tene yemişim10 hakkım varken
Afiyet şifaBen dedim ya bircok seyi biraz ısı görmeden yiyemiyorumböyle olunca severek yiyorum
Yemem lazım hem tokluk hem bagısıklık acısından napiyim
Afiyet olsun canım
Afiyet şifaolsun
İlk bi değişik geldi beğendimLerinizi begendiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?