- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #113.421
HeeeOoooooo
Neler yediniz
Klasik kahvalti yeminleNeler yediniz
Günaydın canımGünaydın kızlaryoğunluktan çok giremiyorum nasilsiniz
Hoşbulduk kaptanım iyiyim hamd olsun çocukları okula getir götür uğraşıyorum işte üstüne grip falan olduk atlatamiyoruz bı turluGünaydın canım
Hosgeldin iyiyim sen nasilsin
Gecmis olsun canimHoşbulduk kaptanım iyiyim hamd olsun çocukları okula getir götür uğraşıyorum işte üstüne grip falan olduk atlatamiyoruz bı turlubitki çayları da başladım bende kilo veririmim tamamen durdu günlük 1 saat yuruyom ama nasıl olacak bilmiyorum bı hatrinizi sorym dedim
Kız akşam yatağın yolunu zor buluyom yürüyüşü de oğlanı okula bırakınca hallediyom sonrası köle izauraGecmis olsun canim
Yürümeye devam et canim azda spor yap sadece yürüyüste olmaz
Eee ayni yerde sayma diye dedim,ben napiyimKız akşam yatağın yolunu zor buluyom yürüyüşü de oğlanı okula bırakınca hallediyom sonrası köle izaura
Diyetisyen arkadaşım bı kapsül önerdi onu denicem kızEee ayni yerde sayma diye dedim,ben napiyim
Neymis adı de heleDiyetisyen arkadaşım bı kapsül önerdi onu denicem kız
Befit diye bı kapsulNeymis adı de hele
Ne işe yariyormus bizde alalimBefit diye bı kapsul
Heh hep aynı seyler klasik kahvaltıKlasik kahvalti yeminle
Abla yağ yakımı ve kilo veriminde yardımcı oluyormusNe işe yariyormus bizde alalim
Ahaa valla yeminleHeh hep aynı seyler klasik kahvaltı
Kac maniymişAbla yağ yakımı ve kilo veriminde yardımcı oluyormus
Günaydın canımGünaydın kızlaryoğunluktan çok giremiyorum nasilsiniz
Valla abla haberim yok daha bakmadım sadece kilo verimim durdu napim dedim ilacın adını söyledi alacağım zaman söylerim sana daKac maniymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?