- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #113.441
Sen bak bakalim kac para nasilmışValla abla haberim yok daha bakmadım sadece kilo verimim durdu napim dedim ilacın adını söyledi alacağım zaman söylerim sana da
Çoğumuz aynı durumdayiz canım umarım hastalik geçer.Hoşbulduk kaptanım iyiyim hamd olsun çocukları okula getir götür uğraşıyorum işte üstüne grip falan olduk atlatamiyoruz bı turlubitki çayları da başladım bende kilo veririmim tamamen durdu günlük 1 saat yuruyom ama nasıl olacak bilmiyorum bı hatrinizi sorym dedim
Ben alıp kullanırım işe yararsa yazarım sizeSen bak bakalim kac para nasilmış
Ahaa valla yeminle
Zeytin,peynir,domates,salca,tereyag,recel
Karnlyarığın içinde kıyma yoksa ne var?Öğlen yemeğinde içinde kıyma olmayın bi karnıyarık , pirinç pilavı var hangisinş yesem seçemedim , insanın karnı doymuyo boş kalori
Patlican yanına salata varsa yogurt ve ekmekÖğlen yemeğinde içinde kıyma olmayın bi karnıyarık , pirinç pilavı var hangisinş yesem seçemedim , insanın karnı doymuyo boş kalori
Günaydın canım
Günaydın kızlar
1 tane Ayşe’ye götürseydin yaBende kedileri sahiplendircem eve gidince aysedeyim simdi
Bende yoooooook gitmem şimdi dedim ama sonra bakarızGitme boşver napcan tatlı yiyip cız tatlı hııı tatlı
İyiyiz çok şükür sen napiyırsyn
Yok keşke olsa salata ,hastane yemekleri çok kötü oluyoKarnlyarığın içinde kıyma yoksa ne var?İkisindende ye pilav az ye salata yokmu ?
Bnde de kabak var Bnde mi yapsamDetoks çorbamı yaptım içiyom
Ne yokki ben yemedim amaİyiyiz çok şükür sen napiyırsyn
Menüde nilir var
Bebe uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?