- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #114.221
Spor yaptın bu normal degilmi canımYa kızlar şimdi salondan çıkmadan tartıldım da cumartesi tartılıp hem spora hem diyete başladım ama tartı eski usuldü şimdi tartıldığm sanki bir fark yok gibi duruyor kg de
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı
2 dilim ekmekle peynirli tost,zeytin, domates,salatalık
Ara Dukan çayı
Öğlen musakka (patlıcanları közleyerek hazırladım) ve salata
Ara kefir 2 galeta
Akşam:yogutlama ve mercimek çorbası
.
E Elif_Eylul iyi akşamlar yarın bol eksiler inşallah
Sabah aç karnına tartılırsan daha iyi sonuç alırsın akşam doğru göstermiyorYa kızlar şimdi salondan çıkmadan tartıldım da cumartesi tartılıp hem spora hem diyete başladım ama tartı eski usuldü şimdi tartıldığm sanki bir fark yok gibi duruyor kg de
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Nasil yapiyosunTeşekkür ederim
Bu Dukan cayini denediniz mi hiç acaba faydası olacak mı...tadını hiç sevmedim de
1 bardak yeşil çay demliyorumNasil yapiyosun
Çok iyi ödem atıcı ben kullandığımda güzel sonuçlar alıyordum.Teşekkür ederim
Bu Dukan cayini denediniz mi hiç acaba faydası olacak mı...tadını hiç sevmedim de
Hee bende 2 yada 3 sallama ananasli yesil cay tadi guzel oluyor,yarim limon,1maden suyu aslinda guzel.oluyor1 bardak yeşil çay demliyorum
1 maden suyu ve yarım limon koyuyorum...
Bende böyle yapıyorum.1 bardak yeşil çay demliyorum
1 maden suyu ve yarım limon koyuyorum...
NAlanı seyrediyorum sen napiyosuN
Normal canım akşam saati sabah ile aksam arası en az 1 kilo fark ederYa kızlar şimdi salondan çıkmadan tartıldım da cumartesi tartılıp hem spora hem diyete başladım ama tartı eski usuldü şimdi tartıldığm sanki bir fark yok gibi duruyor kg de
Ananaslı yapacağım yarın da ..Hee bende 2 yada 3 sallama ananasli yesil cay tadi guzel oluyor,yarim limon,1maden suyu aslinda guzel.oluyor
Fayda gördünüz mü.deneyenler daha iyi fark ederBende böyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?