- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #114.241
Tabiki. Çok güzel ödem atıcı.Fayda gördünüz mü.deneyenler daha iyi fark eder
Afiyet olsun canım cokguzelNeler yedik bugun de elhamdülillah
12.30 2 küçük pogaca
18.00
1 kepce tarhana
2 dilim kıymalı tost
1 dilim ıslak kek
E Elif_Eylul
Yarın tartıda merak ediyorum.4 gün oldu başlayalı bakalımTabiki. Çok güzel ödem atıcı.
İyi gecelerİyi geceler kızlar yarın işlerim çok
İnşallah iyi sonuçlar alırsınYarın tartıda merak ediyorum.4 gün oldu başlayalı bakalım
İyi gecelerİyi geceler kızlar yarın işlerim çok
Yine Düşcen dillere
Düştüm zatenYine Düşcen dillere
Sürekli bi yer sallanıyor sendeDüştüm zaten
Acaba diyorum yağdan gidiyor ama kas kütlesi artıyor diye mi fark göremiyorumSpor yaptın bu normal degilmi canım
Tartım gelsin bakacağım canımSabah aç karnına tartılırsan daha iyi sonuç alırsın akşam doğru göstermiyor
Bakalım tartım gelsin de aç karnına tartılacağımNormal canım akşam saati sabah ile aksam arası en az 1 kilo fark eder
Spor sonrası tartılma kaslar şişiyor sporda doğru sonuç vermez sabah kalktıktan 1 saat sonra daha iyi olur şişkinlik oluyor uyanır uyanmaz WC sonrası idealYa kızlar şimdi salondan çıkmadan tartıldım da cumartesi tartılıp hem spora hem diyete başladım ama tartı eski usuldü şimdi tartıldığm sanki bir fark yok gibi duruyor kg de
YooooUyudunuz mu
Spor sonrası tartılma kaslar şişiyor sporda doğru sonuç vermez sabah kalktıktan 1 saat sonra daha iyi olur şişkinlik oluyor uyanır uyanmaz WC sonrası ideal
Bn maydanoz zencefil limonFayda gördünüz mü.deneyenler daha iyi fark eder
Bnde kızı uyutuyorum inşallah bu gece uyursa Bnde uyurum bnm şişlikler iner
Hadi inşallah uyurBnde kızı uyutuyorum inşallah bungece uyursa bnm şişlikler iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?