- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #114.501
Öncelikle yanlış yapiyosunOncelikle tartiyi posetleyip bodruma kaldiricam.cumadan cumaya tartilicam.
Kaynanam var diye kahvalti ediyorum gibi oldu...yani zaten kendimi kontrol etmekte zorlaniyorum.ona arkadas olayim diye oturunca da yiyorum .yarin degil bidahaki cumartesiye gidecek gibi.sonra sabahlari yuruyuse cikarim.gelince kahvalti yaparim.arada birsey yemem ,ama qyran falan yapicam.kendime ozel biseyler.kadin 3 yil once geldi en son.o yuzden yalniz birakmak istemiyorum.gel analı kızlı yiyelim diyor.ne biliim ben mi fazla dusunuyorum...o varken yuruyis falan yapsam ayip kacacak gibi geliyor.....insallah yapabilirim...bana dua edin ya...
Guzel enerjilerinizi yollayin gelsin bacilar.
Bu kizlar nerde
Ay şimdi girdim içeri kızı aldım geldim.
Gördüm seni
Gecmiş olsun canım kafası yuksekte yatsın bir sürüGeçmiş olsun canımAllah şifa versin inşallah
İyi canım az kanamasi var basının sltina ystik koydum şimdi yatıyor
Ben ....bunlarin hepsini dusunucem.Öncelikle yanlış yapiyosun
1.gel kahvalti edelim dediginde evet onunla birlikte kahvaltı et,tabagini doldur,2yumurta kaynat mesela,1dilim peynir,domates salatalik yesillik bol bol ye,2dilim ekmek koy tabagina,2ceviz 1kayisi ekleki tabak doluysa gözünde dolar
2.ara yapabilirsin dedigin gibi ayran yanina meyve ye süt kahve yesilçay,o siyah cay iciyorsa sende iç eslik et,yanina kuru meyve cerez 1avuç al
3.o var diye sen yürüyüş spor yapmıcaksın diye birsey yok,bence kendi evindeki herseyi devam ettir
Eğer düzeni oluşturamıyorum zor diyorsan destek al Bnce bi diyetisyenden orda da kontrol altında olacağından daha çok dikkat etmek zorunda kalıcan bu sayede düzeni sağlarsınBen ....bunlarin hepsini dusunucem.
Ne yiyeceginden cok ne yemeyecwğimi dusunuyorum.farkindayim.yedigim herseyi de ayakustu yiyor gibiyim.oturup kendime özen gostermeliyim.....hep biliyorum bunlari da.acelem olmasa da boyle cabuk yemeye calisiyorum.niyeyse.elimden alacaklar sanki.yememem gerek ama yiyorum.cabuk cabuk ...kendim bile gormeden...
...sağol filizcim.
Bu şekilde diyete sağlıklı beslenmeye hazır olmadığın belli oluyor kafanda da oturtman gerek…Ben ....bunlarin hepsini dusunucem.
Ne yiyeceginden cok ne yemeyecwğimi dusunuyorum.farkindayim.yedigim herseyi de ayakustu yiyor gibiyim.oturup kendime özen gostermeliyim.....hep biliyorum bunlari da.acelem olmasa da boyle cabuk yemeye calisiyorum.niyeyse.elimden alacaklar sanki.yememem gerek ama yiyorum.cabuk cabuk ...kendim bile gormeden...
...sağol filizcim.
Eğer düzeni oluşturamıyorum zor diyorsan destek al Bnce bi diyetisyenden orda da kontrol altında olacağından daha çok dikkat etmek zorunda kalıcan bu sayede düzeni sağlarsın
Yine olmazsa gidicem artik canım sağol.Bu şekilde diyete sağlıklı beslenmeye hazır olmadığın belli oluyor kafanda da oturtman gerek…
Biz be dersek diyelim uygulaman lazım
Sekeri karbonhidratı azalt yani acıkınca gözüm donuyor diyorsun ya bunlar cok etkili daha cabuk acıktırıyor ve kan sekerini bozuyor kan sekeri bozulunca insan aclıgını kontrol edemiyorBir de acikinca gozum donuyor hersey birdenbire oluyor.ne yapacaksam kahvaltidan sonra ,tokken hazirlayip koyucam insallah
Bu hafta ki planim
Kalkinca limonlu su
Sabah guzel kahvalti 2 dlm ekmekli
Ara cacik ayran vb.
Ara meyve su
Ara kahve su
Aksam su salata yemek 1 dlm ekmek ya da 2 kasik bulgur pilavi
40 50 dakka gunluk yuruyus.
Bu kadarini da yapayım artik...
Evet canim dikkat edeyim sağol.Sekeri karbonhidratı azalt yani acıkınca gözüm donuyor diyorsun ya bunlar cok etkili daha cabuk acıktırıyor ve kan sekerini bozuyor kan sekeri bozulunca insan aclıgını kontrol edemiyor
Oh oh afiyet olsun cumalar olmasinE Elif_Eylul
11:30 1 dilim avcı böreği
Ara kahve -canga
3-4 tatlı kaşığı keşkül
17:39 1 dilim lazanya 5 yk nohut salatası
Yagdan giden yağdan gelirmisMide bayram ertti
Şşşiiittttt ağzına vurYagdan giden yağdan gelirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?