- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #114.541
Bencede iyi gidiyosun simdilikTeşekkür ederim..iyi gidiyor gibiyim sanki
Haftada bir ödül günu yokmu,mesela bizim cuma günleriPazartesi benim de kontrolüm var ..1 dilimcik yicemnefis işte ya istiyor illaki
Yokya nereye bitiyor daha yeni başladıkBitmedi dime bağbahce
Bende yarin yagmur yagmazsa son kez gitcem kismetse,sonra ustalar gelene kadar mutfak dolabini boyucam
Foti beklicemBitmedi dime bağbahce
Bende yarin yagmur yagmazsa son kez gitcem kismetse,sonra ustalar gelene kadar mutfak dolabini boyucam
Ayy kuzu kulagimi eylül istedi bugun yoktuYokya nereye bitiyor daha yeni başladıkkuzukulağınada bi tarafdan başladık topluyoruz yavaştan
Karanfilleri gübreledik bugün pertim çıktı
Saatimi takmamışım adımlar hiç oldu
Cekcem merak etme başlasam bitcekte kıçım kalksaFoti beklicembefore after yaparsın artık öncesinide çek haaa
Eylülü bize gönder çıkmaz hiç bahçeden o zamanAyy kuzu kulagimi eylül istedi bugun yoktu
Bahçede işlerin bitince kalkcak mecburCekcem merak etme başlasam bitcekte kıçım kalksa
Valla çıkmaz cok seviyor çokEylülü bize gönder çıkmaz hiç bahçeden o zaman
Yok yok kışa girmeden bitireyim islerimi kismetseBahçede işlerin bitince kalkcak mecbur
2 haftada bir gidiyorum kontrole ..evde yaptığım ürünlerin tadımı olunca ödül malesef seyrek yapıyoruz...Haftada bir ödül günu yokmu,mesela bizim cuma günleri
İnşallahYok yok kışa girmeden bitireyim islerimi kismetse
Ozaman bakma sen tadina toplu pastayı göm kafayı2 haftada bir gidiyorum kontrole ..evde yaptığım ürünlerin tadımı olunca ödül malesef seyrek yapıyoruz...
Diyetisyen miPazartesi benim de kontrolüm var ..1 dilimcik yicemnefis işte ya istiyor illaki
Pastayı çok canım çekmez de tuzlular daha cezbederOzaman bakma sen tadina toplu pastayı göm kafayı
Kuzu kulağınıda mı biliyorAyy kuzu kulagimi eylül istedi bugun yoktu
Evet diyetisyenDiyetisyen mi
Öyle valla nefis işte
Sen bosver hedefine odaklan bakma ben şaka diyorumPastayı çok canım çekmez de tuzlular daha cezbederinşallah istediğim kiloya ineyim pisikolojik olarak daha rahat geçecek
Ayy bayıliyor sapina kadar yerKuzu kulağınıda mı biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?